Köpråd: Hjärnsläpp med bilmodeller ! (prisklass: 50k-80K)

tjena ,, jag fundar på att ngn ny bil , helst bakhjulsdrivet eller riktigt snabb framhjulsdriven , prisklass 50-80 tusen ... har ni lust att ge mig ett par förslag !? skulle vara uppskattat Fixade till rubriken lite. Mvh Moderator (Phaetoon)



Svar på inlägget: Köpråd: Hjärnsläpp med bilmodeller ! (prisklass: 50k-80K)



Cossie?


850 t5? s70 2,5t?


saab 9-5


cossie är riktigt trevliga , 850;is former är inte riktigt min typ men gutt ljud i femmorna fundar på en s40 t4 ,, de går ju riktigt bra lite kittade


Håller med, en Sierra Cosworth RWD ligger ju rätt bra till i den prisklassen!!!


finns ju en del saabar som är lite gjort med , men det är ju framhjulsdrift ! trött på det nu skriv inget som har med audi att göra , är så trötta på de


Synd att du ville ha en ny bil. Annars så skulle jag helt klart byggt om en Amazon får dom pengarna In med stolar från en modern bil, in med AC och sen in med en fräsch spis från en T5:a.


nja sånt orkar jag inte med , då bygger jag hellre amerikanare , går bättre


Dom är ju så förbenat tunga. 1 ton mot 2 ton liksom? Du måste ju ha minst 500hk i jänkaren då






Och är det någon nackdel tycker du



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka