köpråd: baslåda

hallå jag har ju 2 st xzound basar som ni kanske märkt i tidigare trådar:P det jag undrar nu är om jag kan stoppa in dom i en färdigbyggd mds låda på 48 liter för varje bas. kommer det gå eller är lådaan för liten? kommer sitta i en opel ascona c. länk till lådan: http://www.mds.se/?artnr=sev122 länk till basen: http://www.danmobility.se/product.asp?c . 1220721527 tacksam för svar



Svar på inlägget: köpråd: baslåda



Din fråga gick ju lösa ganska så lätt genom att läsa lite. På infon om lådan står det "2x48 liter" Och på infon om basen står följande "Mindre bil:42.5 LITER 2 stk. 3" basrör Större bil:56.6 LITER 2 stk. 3" basrör Stationcar:70.8 LITER 2 stk. 4" basrör " Där har du svaret.


ja jag har läst det minst 100 gånger....... det jag undrar är kan jag använda lådan ? även fasst det skiljer några liter osv...??


Jadå ska inte vara några problem. Helst, om du är riktigt seriös så ska du bygga lådan själv för att få den avstämd precis som du vill. Men för de okräsna fungerar färdigbyggda utan problem, en del låter väldigt bra dessutom.


Att tänka på är att basarna stjäler volym oxå. Då lådan är på 2x48L när du köper den, kommer den inte vara 2x48L när du stoppat in dina basar.


så vad tror ni kommer det gå bra? för jag hittar ingen färdigbygd låda som är bättre?


Jag tycker du ska köra på den lådan. Eller så bygger du helt enkelt en egen likadan och kommer nog undan bra mycket billigare än 1000:- som de tar för den. Men det bestämmer du ju själv



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka