Köpråd volvo s40 t4-98

Hej, går i tankarna att införskaffa en s40 t4 från 98. Är det någon som har några bra erfarenheter om dessa bilar? skulle vara skönt att få lite mer kött på benen innan man ger sig in på en turbo bil. har hört att dom lätt går sönder, stämmer det? mvh.



Svar på inlägget: Köpråd volvo s40 t4-98



www.x40nordic.com där hittar du enmassa info etc


Har haft min i över två år nu, dock en 2,0t men är i stort sett bara turbon som skiljer dem. 83mm borr mot t4ans 81mm. Om det gäller fas1 vilket en 98a är. Inte några stora problem, bara går och går. Dock har vissa 98or problem med styrboxen och den är inte jättebillig att byta, jag hade satsat på en 99a eller nyare.


Kolla noga runt alla lister på bilen, rostar gärna där på s40.. Om jag hade vart ute efter en s40 idag så hade jag sattsat på en lite nyare, 02-03.


Tackar för svaren. jo det är klart att 02-03 är finare.. bara man hade pengarna. vad kostar en ny styrbox ca? och om den inte är bytt när brukar den pajja? för den kan ju redan vara bytt. Inga andra vanliga problem? MVH.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka