Köpråd 6.5 kitsystem till golf 3

Hej! Letar efter ett bra kitsystem med en ganska mjuk karaktär som kan spela relativt högt. Alltså ingen skrikig diskant och gärna ett mjukt mellan register. Pris spelar ingen större roll, men tänkte inte behöva byta slutsteg mm så ni kan ju hålla er i nivå med resten av grejerna Är 2ohm system att föredra? Kan få in ett 3-vägs 6.5" 4" diskant annars 2-vägs 6.5" Ge förslag på olika system o skriv lite om dess karaktär o skicka gärna med en länk. Setupen: HU: Pioneer DEH-7000UB 6-kanals lignivå på 4-volt. Slutsteg: Mutant 300.4X ger 4x75wrms i 4ohm, 4x120wrms i 2ohm eller 170wrms i 1ohm. (2 kanaler används till basen) Bas: MDS DS300RS 12" MVH /// Boman



Svar på inlägget: Köpråd 6.5 kitsystem till golf 3



http://www.blekingebilradio.se/ShowProd . mp;cat=897 Detta ger sjukt mycke ljud för pengarna. Diskanten i dom kiten är silkesmjuk.


Tackar tackar har kollat in det kitet själv. Fler förslag?


Jag lägger min röst på uDimension JR 6,5" kit på carbonize.se. Låter mjukt fint men klarar även att prestrera på hög volym på lagom mycket effekt


Jodå, kan hålla med om att kittet är prisvärt, men att det är en mjukdiskant håller jag inte med om. Det är nog tyvärr en av de sämre som DLS har gjort (enligt mej). Inte dålig, men DLS har mycke trevligare (Bla UP1C)


Varför inte focal? tex. http://www.dbakuten.se/detail.php?item_id=12200 Kör jag själv med och är väldigt nöjd


Där märker man hur olika tycket är Själv tyckte jag den var för mjuk om man inte ställde den på högsta steget på filtret. Därför jag bytte till kicker då jag tyckte det var lite med stjut i dom. Men hursom är det ju riktigt prisvärt för att vara ett 3vägs system.


Exakt..meningen va inte att säga att du hade fel, utan att ljud kan vara väldigt olika beroende på öron Bara så att trådkaparen skall få mera att fundera över..hehe Sedan kan jag säga att Kickers diskanter gillar jag verkligen inte. inte dem jag hört. Dock så har jag inte hört på SS kittet så mycke.


Jag hade ett Magnat 6,5" + diskant kit i min förra bil, Golf III gti 16v ´97. Jag var väldigt nöjd med ljudet, körde dom först på stereons inbygda förstärkare och det lät bra. Nu har jag Saab och Amega 6,5 + diskant, kopplat till ett lite 2 kanals GAS steg, låter också väldigt bra, men kanske lite mer bas i det systemet än i det Magnat kit som jag hade i förra bilen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka