Finns det liknade sida som autopower fast för audi?

Jag letar efter en sida som liknar Autopower fast för Audi. Där man lätt kan få svar på sina frågor om audi! Tack på förhand.



Svar på inlägget: Finns det liknade sida som autopower fast för audi?



www.audiclub.se Mvh/


nordicaudi .com


www.audiworld.com Har avverkat 3 Audisar av olika modell de senaste 7 åren och har nästan alltid fått bäst/snabbast svar där. Nordicaudi funkar iofs bra för enklare saker, köpråd och lite äldre modeller men ska du göra ngt mer omfattande eller undrar över ngt ovanligt, och särskilt kring en nyare modell, kan du i regel glömma dom svenska sajterna. Jänkarna är dock inte lika blyga för att börja skruva i nya bilar :-) Har sett samma fenomen sen jag bytte till BMW. Hittar mycket mer intressant info om reparationer och moddar på E60.net än Autopower...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka