köpråd honda prelude vtec -97

tjena. är väldigt intresserad av en prelude av årsmodelen 97 och framåt, vtec såklart verkar vara en härlig motor, och nu undrar jag om någon har någon erfarenhet av denna bil och motor ? hur går dem ? håller dem, något speciellt man bör tänka på ? sen till motorn, hur mycket kan man få ut med chip, catbacksystem , öppet filter , nytt grenrör osv ? hur mycket mer effekt kan man räkna med ? märkbart ? och nej vill inte ha turbo bil vtec låter så jävla skönt:D .



Svar på inlägget: köpråd honda prelude vtec -97



Turbo+vtec kanske hade varit något då? .Grym kombination . Men iaf, med dom uppgraderingarna, så jaa +30 hk kanske?


köp min..den e till salu för rätt pengar pma så får vi se bilder o info ser du på min sida


Jag ska lägga ut min på blocket imorgon om intresse finns, då jag behöver större bil. Har inte mer att tilläga att det är en otroligt fantastiskt rolig bil som hänger på dem flesta turbo bilar (ialf 0-110. Vid intresse kan du ju Pm;a mig så kan vi komma över ett pris.


Kanonbilar, men köp en med manuella lådan, automaten kan strula en del! Och då blir det dyrt...


min ligger på blocket nu. Ialf



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka