Köpråd supra/mb 320

Hej! Har kollat på några bilar och är rätt fast för dessa 2 modeller, inte just denna men den modellen. Värt köp? Vilken ska man välja och varför? http://www.blocket.se/vi/14923719.htm?ca=21_s el http://www.blocket.se/vi/16134234.htm?ca=21_s Motivera varför Ägandet hur är det?



Svar på inlägget: Köpråd supra/mb 320



Supra för den är fränare, snabbare och håller säkert för mer hk.


Supran så klart snyggare snabbare mer lättrimmad,är säkert dyrare i försäkring och sen kommer ju trimmbehovet ganska fort


De andra har sagt precis de jag tänker.. Supran för den är ballare och mer lättrimmad


Strular inte suprorna mkt ?


och som påfyllnad vid ett mk3 köp, vad ska man kolla om?


Topplockspackningen brukar de väll skjuta om den inte är bytt till en värre. Sen är de väll som på alla gammla turbo-japsar(s13 t.ex) vevlagerras. Jag kan tänka mig att targan kan läcka åxo


ah okej, är inte en mb320 ett säkrare köp då? iofs om supran är med stålpackning och arp borde den vara rätt schysst och ett jätte + om den är motorrenoverad. Supran sägs ju inte gå att chippa?


Att du ens jämför dessa bilar. Som att välja mellan en elefant eller en häst.


vem har sagt att de måste vara lika?






94års modell, mercedeskvalitet, hög säkerhet mercedeskomfort via bilfirma mot en gammal toyota som låter illa i motorn privatsåld? Svårt val.


Dock var det inte den utan dessa bilar i allmänhet


Supran så klart!


Är ju 2 helt olika bilar. Beror helt på vad du tänkt ha bilen till... ska de vara nöjesåk eller åka till jobbet och affären med? Supran är ju garanterat en mkt roligare bil. Men mercan är ju mer en bruksbil som jag ser de.


Supran tycker jag då! finare och så kan man ha mer roligt med supran. när det gäller topppackningen så vet jag att en ny stålpackning från toyota kostar 840kr + frakt! men sen kommer ju faktiskt trimbehovet relativt snabbt:)


Jag är inne på min tredje mb 124 och kan ju bara råda dig att provköra båda och jämföra. 320 med 24v har lite känsligare topp än 12v varianten (vad jag hört) men har omkring 220hk istället för 180. 12ventilaren går bra den också, speciellt med manuell låda. Jag körde 52000mil med manuell låda så dom brukar hålla. Och att ha en mb med sexa som bruksbil är ju inget tips jag kan ge. De är inte direkt snåla kan jag säga.


Du kommer ha så mycket roligare med supran.


okej, jaja folket talar ju mest för supran, men tipsen då för att ta ur 300+ enkelt på den?


http://www.garaget.org/?car=94674 denna är till salu för rätt pris, hör av dig om du är intresserad kan ja ge dig nummer, personligen gillar jag att åka fort så det hade nog blivit supra för min del,


Merca alla dagar i veckan alla som säger att suprans motor håller för så mycket kan lova att smäll dit en turbo på mercan och du kan ladda på bra mycket mer på mercan med orginal prylar än vad du kan med suprans orginal prylar



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka