Köpråd, Vilken sierra?

Hej, jag har blivit sugen på en sierra. Undrar bara vilken som går bäst som orginal? Jag är glad om endast folk som VET svarar. OBS! ej cosworth eftersom att den ligger utanför min prisklass.



Svar på inlägget: Köpråd, Vilken sierra?



Sierran med dohc motorn tycker ja ä den bästa..men har för mej att det finns en med v6 oxå..fast de kanske är scorpio?


Det finns 2.0 DOHC motorn och sen finns 2.9 v6. Vet inte om v6 är för grov? Det finns mer men det är dom två jag har tänkt på.


har haft både 2,0 doch och 2,9 V6 och 6:an är grymt rolig, hade ja inte krockat med min hade ja aldrig bytt bort den, men du räkna med att den dricker rätt saftigt om den gått en bit.


Ok. så du tycker att v6:an är piggare?


pinto power


Pinto motorn? vilken utav sierrorna sitter den i? Går den bättre än v6:an?


V6:an är mycket piggare, ska du ha sierra så köp en V6:a. hade mycket mindre problem med min V6:a än 2,0:an


Jag har bara kört scorpio med v6:a och automat och jag kan säga att de är en väldigt trevlig motor och jag utgår ifrån att de är samma motor i sierran. V6an har jag för mig är på runt 150hk men den piskar våran v70 med 170 utan tvekan så den är pigg


Ja det lutar stark åt en v6. Tror ni man kan byta någon sådan mot en rättså fräch 745? eventuellt någon peng imellan eller det är olika prisklass?






De går nog att byta de skulle jag tro


http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=90429 hittade en tråd med lite köpråd


Ja då hoppas jag att rätt tilfälle kommer och ett byte sker så fort som möjligt och tackar för all hjälp. Ni kan fortfarande skicka kommentarer om sierror så jag får lite mer kött på benen.


sierra är en bra bil fnns ju sjukdomar på den som alla andra bilar motor altanativ är ju om du vill köra billigt men ändå lite kraft så är 2,0 dohc motorn ett altanativ ha sj den fast i min scorpio då hyffsat pigg piggare i sierran efter som den är lättare än scorpion dricker rätt lite mellan 0,75 lung ladnsvägs körning eller 0.8 bero på hur mycket man gasa så klart. eller om du vill ha mera kör glädje me mera kraft så finns ju 2,8 eller 2,9 v6 motorn. lycka till=)


Själv hade jag satsat på 2,0 DOHC. Med sportavgas på en sån så låter dom så jäkla gott!


sierran finns ju som 4x4 vilket är sjukt kul vintertid tycker sierra 2.0 dohc 4x4 är ett bra val (har själv en) eller en sierra 2.0 dohc bara


Jaha. Det låter som att det är ganska spridda skurar om vilken som är piggast, så det spelar kanske ingen roll? Får se hur det blir och vilken. Tack


bero på vad du är ute efter 2,9 är ju klart piggast men dricker mera bensin. 2,0 doch är ju bensin snål men ändå hyffsat pigg.


2.0 DOCH skulle jag välja alla dagar i veckan! Har haft en tidigare och letar efter en ny som vardagsbil, skitkul att köra och går billigt + billiga delar!


2,0 e billig men se upp med toppen om du kommer köra hårt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka