Köpråd Dodge Magnum

Har kollat runt på lite annonser angående Dodge Magnum(kombi), är sugen på att köpa en sån. Men på alla som jag har varit intresserad av så finns det ingen dragkrok på tyvärr. Jag vet vad ni kommer att säga, och jag vet det själv, det är snyggare utan, men det är så jäkla smidigt att ha det på. Är det nån som har eller har sett en sån bil med dragkrok? Visst kan jag köpa en utan dragkrok, men vad kan det kosta att be någon sätta på en, och hur snyggt blir det ??? / Viggen



Svar på inlägget: Köpråd Dodge Magnum



När min styvfarsa satt på dragkrok på sin gamla S80 kostade det runt tusenlappen,Men när det gäller dodge har jag ingen aning.Men det borde väl kosta lika mycket antar jag.


Kan man inte köpa nån eftermarknadshistoria med dolt drag? Jag har det på min (Original visserligen och kroken har aldrig varit ur bagaget ) och det är skönt att slippa ha den fula saken där bak men ändå kunna dra ett släp om det nu skulle behövas.


Vad jag läst i andra trådar så får inte dodge magnum ha dragkrok monterad


Fan det hoppas jag inte, Chrysler 300C kombimodellen har jag sett dragkrok på och den är ju slående lika. Folk håller ju på och jämför dom två hela tiden och skriver när det är en Dodge Magnum att det då är en 300C och viceversa. Jaja, jag får väl köpa en 300C istället då


FL3JM på garaget har en magnum


jag har dragkrok på min magnum rt awd så det finns.. sorry om det var en gammal tråd



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka