Köpråd: Förstabil för runt 20k

Hejsan. Som namnet på tråden säger ska jag köpa min första bil, har runt 20k att lägga ner och skulle behöva förslag. Har kollat på:Honda CRX Opel Calibra Audi (olika) Kom gärna med förslag! MVH Danne



Svar på inlägget: Köpråd: Förstabil för runt 20k



Använd sök funktionen! http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=93151 http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=92979 http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=92940 Citat från Chrizz i en av alla dessa trådar:"www.blocket.se, och så väljer du att söka bilar och begränsar sökningen till max 15 000kr. Tryck sök. Det är inte svårare än så. Om du har några särskilda frågor om en viss bilmodell kan du återkomma och ställa de här i forumet. Med "tipsa om bil för x antal kronor-trådar" finns det redan mängder av här." När du läst igenom trådarna du hittar via sökfunktionen och sökt på blocket så skapa en tråd där du frågar efter något mer specifikt.


Precis. Låst.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka