Går i bilbytartankar, tips sökes

Alla trådar man hittar här angående köpråd är i 99% av fallen för en sportbil eller liknande, och detta söker jag ej. Kör idag BMW 1serie, och den är för liten för mina behov. Vad jag vill ha:En större bil, kombi eller ej spelar ingen roll. Dock ej japsare eller skoda. Ska väldigt mycket till för att jag ens ska kolla åt volvo. Prisklass: 100-150k Motor:inget krav alls på ett monster.. snarare tvärt om runt 200hk är lagom. Sammanfattning: en funktionsduglig bil, alltså inga sportbilar. Kollat en hel del på SAAB 9-5 kombi och 9-3 kombi/sedan. ge gärna tips på andra. tackar.



Svar på inlägget: Går i bilbytartankar, tips sökes



Bmw E46 kombi kanske?


Audi A4 1.8T B6?


volvo v70


Han ville ju inte ha volvo? Jag skulle rekommendera en Passat 1.8T typ -01 -02


master_-: e46 kombi tycker jag om men funderar på om man kanske ska prova ett nytt märke robstar: har kikat lite på den med men vet inte om den verkligen tilltalar mig. westberg: som sagt ska väldigt mycket till för att jag ens ska titta åt en volvo, och v70 har det inte. för övrigt:miljöbilar är väldigt intressant. ca 2002 eller nyare, inte mer än ca 10k mil om ni vet försäkringskostnader osv så skriv gärna det..


Ja nästan alltid lika kul att testa något annat bil märke för att jämföra och se om man har gjort en redig skit affär. Lexus personligen tycker jag gör fina bilar, vet ej hur dom är att köra men fina att titta på är dom. Lexus?


oj då. läser nog lite som ja vill


Om jag säger ford focus får jag spö då? Tycker det är en helt okej bil!


ja Lexus IS200 ser trevlig ut och sen har vi då ett plus eller minus, det beror på hur man ser det, i grund och botten så är det en Toyota, bra kvalitet på motor osv men kommer plastigheten in i inredningen? hur är service kostnader och dylikt?






nej det får du inte, jag är nere i Schweiz, lite jobbigt att åka hem för det.. hehe nej men allvarligt tyvärr så har jag bara haft dåliga erfarenheter av Ford, tycker dock att förra mondeon var rätt snygg. Men är väldigt tveksam till en ford. jag vet är jag är jävligt krånglig med det här..


Jobbar på en firma som är åf för ford. Äldre ford fram till typ 2004-2005 var riktigt kassa! Dom nya har tex 12 år rostskyddsgaranti och är riktigt goa att köra. Sen har du ju mondeon också. riktigt snygg och finns med tex en 2,5T motor, går helt okej!


Civic Type-R


javisst, plastigheten kommer in i inredningen med det är smakfullt designat så jag stör mig inte på det iaf.. servicekostnader och dylikt ligger väl ungefär som andra märken.. har du fler frågor om is200 så svarar jag gärna mvh


japs... fast det är klart sitter jag och funderar på en Lexus så sket det väl sig..


Saab 9-3 SS, där har du både miljöbilsvariant o inte o välja på. Tycker du ska kolla mer på 9-3an än 9-5an om du ska kolla på Saab, för 9-3an e fan så mycke roligare o köra. Den har bättre chassi så den tar kurvor myycke bättre Sen så e den piggare pga vikten. Ang servicekostnad så kan jag säga att 3000milaservicen ligger på 5000 kr på biopower-motorerna, dessutom har biopowermotorerna tätare serviceintervall som du kanske vet. Men du har billigare vägtrafikskatt på biopowern. Här har du lite argument Hoppas de hjälper... //Jacob


Tkr du ska ta en Lexus


http://www.blocket.se/halland/Opel_Cali . 20&w=1 . 4x4 och ett helvetes klipp : P



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka