Behöver köpråd för DVD med integrerad skärm

Stereon pajade i Audin häromdagen så jag måste köpa mig en ny. Tänkte därför köpa en CD/DVD-spelare med integrerad skärm, dvs. att skärmen inte kommer ut utan att det sitter en skärm på själva spelaren istället för vanlig display. Undrar vad ni har för erfarenheter av dessa? Och vilken ni kan tipsa om som vore ett hyfsat bra köp? Funderar på denna --> http://www.netonnet.se/index.asp?iid=100083 men jag har ingen aning vad Mutant gör för slags huvudenheter, är det bara plastrappel eller funkar dom bra? Tycker det är sånt sjukt bra pris på den så man funderar vad som är fel...



Svar på inlägget: Behöver köpråd för DVD med integrerad skärm



Mest för skojs skull istället för att ha nån loop-video på nån helikopter, Formel-1 bil eller liknande. Lite kul grej att slänga in en musik-DVD istället för CD och samma musik fast med bild. Plus att jag slipper ha en fet skärm ivägen för luftutblåsen och AC;ns härliga värld; )


Du vill inte ha en Dubbel-DIN då ?? Alltså en stere utan skärm som vecklas ut eller vad man ska säga utan har den "på" stereon och ändå en skärm i vettig storlek. Jag kan iaf isf rekommendera en JVC KW-AVX810, jag har en i min bil och jag kan lova dig att det är riktiga grejor. Här i sverige kostar den runt 8K om man köper den lagligt men om man köper ifrån USA och duckar för storebrors moms-batong så räcker det med 3500-4000kr Köper man från USA får man dock inte RDS-mottagare och man kanske inte kan spela annat än DVDer från region 1 men det är smällar jag gärna tar för att få stereon för halva priset


Klart det är fränt med en dubbel-DIN;are, men då måste jag bygga om konsolen i bilen för att få plats med den och det tänker jag inte ge mig på... Tack för tipset dock!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka