Köpråd: bilstereo+baslådesats

Vad ligger din budget på ?



Svar på inlägget: Köpråd: bilstereo+baslådesats



om jag förstår dig rätt så hade di tänkt lägga ca 2000 på cd + högtalare ? isf hade jag satsat på ett paket som på brl.se tex Pioneer Pioneer DEH3000MP Alpha 6925X 525X kostar 1998:- eller Pioneer DEH4000UB, GTO937, GTO427 för 2998:-


Lägga 500kr på nya högtalare då är det ingen ide att köpa nya högtalare, då blir det samma nivå på nya grejer som på det du har. Spar ihop till 1500 o köp då, Så du märker någon skillnad.


Köper du ett av paketen och ska driva högtalarna med CD så kan man lika bra köra på befintliga kablar. det är aldrig fel med nya kablar men tycker det är onödigt


som alla andra i tråden säger, spara ihop pengarna till något dyrare, ananrs är det bara pengar i sjön ^^


mitt tips.. Fixa bara nå skräp från en skrot tills du har råd med riktiga högtalare.. Dra sen om alla högtalare i hela bilen och lägg dom på ett separat steg.. Det är ju inte för inte de finns billiga & dyra högtalare.


det finns ett paket på brl som heter Pioneer Pioneer DEH3000MP Alpha 6925X 625X det är med 6,5 " istället för 5,25" för samma pris. Ang montering med adaptrar kan jag inte svar på det. Men hör med de i butiken så kommer de säga vad som behövs.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka