Köpråd effektstark småbil!!

Hej allesammans! Nu ska jag göra mig av med min Soarer och tänkte först och främst köpa en mindre bil med lite mer effekt (ca 200-250hk) för max 170.000, men den ska ändå vara relativt billig i drift och försäkring. Har själv funderat på följande.. *Golf GTI från 05 *Audi S3 från 01 *Ford Focus ST 225 från 06 Motivera lite och skriv gärna någon nackdel och fördel. Tacksam för svar/Martin



Svar på inlägget: Köpråd effektstark småbil!!



Audi S3, kvalité, turbo och 4wd, kan inte bli mycket bättre annars så är Golf R32 ett alternativ också, negativa med den är att de är sugmotor men finns kompressor till den om du skulle bli sugen på att trimma den. Hade personligen skippat GTI samt ST men smaken är som baken!


tänker du eknomiskt så köper du s3an..då sen inte sjunkers så mkt mer i värde..men ska du ha kvar bilen i 10 år så är de ju vilket som


troligtviss är ju s3an roligast att ha men vad kostar den att äga i försäkring mm? hörde att dom hade en dålig bakaxel oxå! gtin är nog mest tåliga bilen lr är jag helt ute och cyklar?


st:n har ju volvo motor......så köp en s3:a är nog bäst


Skoda Fabia RS.. i med chip och avgas och en större FMIC så har du effekt, ekonomi, väghållning.


Nissan Sunny Gti-R är riktigt grym. Sen kanske den blir ganska dyr att försäkra men det blir nog dom du föreslog också...


personligen så är nog det en av de sista bilarna jag skulle köpa, världens tråkigaste design ju. men de där med effekt, ekonomi och väghållning har du helt rätt=)


Lite för gammal bil för mig, men jäklit rolig bil har jag hört=)


mazda 3 mps kanske tycker dock inte du skall sälja din ;D






Tycker du ska behålla din bil //Sam


Fixat. Köp en S3a.


Golf vr6? civic?


Skulle valt mellan Golf GTI 0ch Civic Type-r


Har funderat på vr6 faktiskt men då har ju dom inte så bra rykte, känner flera som har haft såna som kokar hela tiden och nu var den en polare som hade en sån som började brinna för bara 6 veckor sedan, bara skit av hela bilen! och ska de va en civic då ska de vara nyaste och dom ligger lite högt i pris tyvärr:( men helt klart bra alternativ, skulle kört på civicen om den låg 40k billigare!


ja en MPS skulle inte sitta helt fel, älskar just den bilen men lite för dyr för min budget tyvärr. Smärtar verkligen att sälja min pärla men jag bara insett att det inte är värt det, den är på tok för låg för att ha häromkring plus att den drar närmare 2-2,5L milen så som jag åker fram och tillbaks till Edsbyn för att glida lite, annars drar den 1,4-1,7 blandat och 1,2 riktigt ekonomisk långkörning känns verkligen inte värt det ibland!


Megane Renaultsport R26.R.. Kanske lite dyr att köpa dock



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka