Köpråd om stationär speldator sökes.

Ja som topic. Ska köpa mig en ny dator nu. Men eftersom jag inte är 100% när det gäller datorer så tar jag gärna emot lite tips på några "Paket" ni kan rekommendera. Dom enda kraven jag har är: Max pris: 10 000 kr. Ska INTE bygga ihop den själv, och den ska klara dagens spel(ex Crysis) utan problem!. Mvh/Nicklas



Svar på inlägget: Köpråd om stationär speldator sökes.



det finns bärbar speldator som är grym bra åxå..


här haru grym speldata http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSH . EOXPJZtSxN


denna var bättre http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSH . EadnVtzMRd Hoppas detta hjälpte //Mvh


Joo. Men vill ha en stationär . Ja den du visade det verkade inte fy skam! Ska undersöka den lite. Tack!


så lite så


Om vi säger spelet Crysis, vilken grafiknivå är du ute efter? För tidigare nämda "datorpaket" kommer inte klara Crysis särskilt bra!


Så nära högsta som möjligt. Men absolut inget krav! . Oh! Och ska också nämnas att datorn ska användas till videoredigering också.


varför inte bygga själv? mer dator för pengen då


Menar du Windows Movie Maker?






Okej, vad har du för skärm just nu? Eller ska det också ingå i paketet? Större skärm->Större upplösning->Mer krävande grafikkort.


Nepp. Adobe Premiere. Westergren: Har en 20" lcd nu. Så det behövs inte .


Nja, Crysis fungerar inget vidare på de du. Billigast och mest prisvärt blir det om du bygger själv. Annars har komplett och datorbutiken bra paket som de själva "konstruerat" som har testade komponenter som funkar med varandra till 100%. 10000 är inte mycket om man ska ha en riktig speldator, men man får ju vad man betalar för. http://www.datorbutiken.com/se/default. . PC-G10-III här pratar vi gamer, men lite dyr då. Ex: http://www.komplett.se/k/ci.aspx?sku=10341 de är vad som är prisvärdast, men det är ju ingen toppdator som klarar max inställningar på Crysis direkt.


ok... kan söka lite runt för dig


Syst3m och Azid: Tyvärr så kan jag absolut inget om hur man bygger datorer och sånt. Så vill inte riktigt ge mig på det


Några bra tips på sidor där man själv kan bygga ihop en data som inte är allt för komplicerat?


Okidowki. Då har du rätt hög upplösning och för att kunna spela typ Crysis på hög grafik så måste du ha ett bra grafikkort och för att de ska kunna lira bra med resten av datorn så krävs det en hel del andra bra komponenter = dyrt. Du har inte funderar på att kolla på blocket efter en begagnad dator? Du kan få en rätt bra dator för 10.000kr på blocket. Bra mycket bättre än en "speldator" från tex Siba, OnOff osv.


Komplett.se är guld enligt mig.


Hmm joo. Det låter faktiskt som ett rätt bra val . Tackar för tipset!


har en polare som lagt ut sin speldator på blocket, men begagnat är inge o ha eller?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka