Köpråd Bil Budget 40k

Tja Nu har jag sparat ihop en liten slant och har 40 tusen, tänkte om ni kunde komma med råd om bil till en ungdom som jag 18 år, Söker en rolig bil, får mkt bil för pengarna, ingen kombi, inte allt för en bensinslukare, lagom bensinsnål! MVH zeolt



Svar på inlägget: Köpråd Bil Budget 40k



nissan 200 s13? Honda CRX VTEC?


En fin Mx-3 får du för de pengarna. Pigg bensinsnål bil och för 40 tusen får du ett par fina fälgar med däck på köpet med!


Såg ditt projekt, ganska fint jobb du har lagt ner! hoppas den blir klar till sommaren nästa år! Spanade in lite Mx3or på blocket såg mkt fräscht ut! men det är mera en sommarbil än en Vinterbil ?


Varför kommer alltid 200:an upp så fort nån frågar efter en rolig bil oavsett prisklass?


För det är en rolig bil?


Tack så mkt! Jag körde min ett halvår på vintern och den är buskul att köra även då! Den startar fastän de är 30- ute utan motorvärmare, blir snabbt varm så man slipper sitta å frysa, färdigdragna kablar till sätesvärmare, bra väghållning. Men det är ju mer en sommarbil i slutändan hur man än vrider å vänder på det



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka