köpråd alpina b10 lr supra mk3?

tjena... håller på o tittar efter en bmw alpina b10 1990 och en toyota supra Mk3 1989 och dom vill ha lika mycke för dom... vad e värt o satsa på? kända fel? mvh



Svar på inlägget: köpråd alpina b10 lr supra mk3?



måste antingen vara en jäkligt dyr supra eller väldigt billig BMW.


50 0000 klassen...dom kostar inte mer alpina b10 om du kollar..


känns som du får mkt mer bil för pengarna i bmwn. Även om det är törstiga kärror båda två så dricker supror mkIII sjukt med soppa. Båda bilarna håller värdet bra så där är det inget större bekymmer. Som alla äldre BMW så är rosten farlig, kanske inte i det bärande delarna men det är så jävla tråkigt att laga. Kolla ifall tanken läcker! Alpinan är nog en bil som drar mer uppmärksamhet till sig än supran och det bör inte vara omöjligt att entusiastförsäkra den. Självklart lyssna efter missljud och andra otrevligheter. Men det är kul bilar båda två!


Men då snackar vi väl om snikversionen av Alpina B10 antar jag om det är samma pengar och då skulle jag hellre satsa på Supran. Eller varför inte en M5:a den är ju betydligt roligare än båda dom.


Hade lätt valt en Alpina b10 framför supran.. Alpinorna brukar heller inte vara lika sönder och slutkörda som M-bilarna, är oftast folk som tar hand om dom bilarna som har dom..!


håller med bagarn , skulle valt alpina bmwn .


Ja men med tanke på vad trådskaparen tittar på för bilar så antar jag att han gillar att gasa och då borde ju 340hk locka mer än 238 i supran och 255 i Alpinan.


Som jag skrev så har jag då inte fått in en enda M5:a som inte varit slutkörd, däremot är det en bil att gasa med... Men alpinorna är ju ett ihopplock av dom "bästa" bmw-delarna så en alpina går det att pilla på om man vill ha mer effekt för den tål det.. Så är ju alpinorna oftast i utmärkt skick för folk tar hand om dom, dom är inga vanliga bilar eller m-versioner..


Ja han får göra precis som han vill för mig jag försökte bara komma med tips.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka