Köpråd: bmw e36 316i

Ja vad tror ni om en sådan som slitochsläng bil/pendlarbil/vinterbil ??.. hur sega är dem?. soppa förbrukning?. och försäkring. ni som har lite erfarenheter om denna vad tror ni?



Svar på inlägget: Köpråd: bmw e36 316i



Jag hade en 316 compact innan och den var ungefär lika billig som en golf. Se till att köpa en såpass ny så att du får m43 motorn ist för m40!


Karossen rostar som ett as på tidigare årsmodeller, skippa som sagt M40.. Täta kamremsbyten på den


okej. det var just en sådan som jag skulle få billigt. och denna köps pga billigt.. kamrem kan jag byta när jag köper så slipper man det sedan.. tar ju inte så mycket tid.


Då är det inget större problem Hade en ett tag som vinterbil, tuffar på och går rätt snålt. Rätt kul att köra chassi-mässigt, går att ställa upp lite när det är blött/halt ute Motorn är ju inte så kul men det säger sig självt


varför inte köra på en 318 eller en 320 istället? Det är väll samma kaross på dom men en 316 motor på en sådan kaross drar ju soppa lika mycket (nästan iaf.) som en 318 så jag skulle satsa på en större motor.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka