Köpråd: Hjälp mig att hitta min sport bil! (150.000)

Tjena! Jag är ute efter en sportbil och tänkte fråga er om tips & råd. Har funderat på en RX8 men vill veta vilka andra bilar jag kan få för de pengarna. Har tänkt och lägga ut 150.000kr. Bring it on!



Svar på inlägget: Köpråd: Hjälp mig att hitta min sport bil! (150.000)



Nissan Skyline R32/R33 Nissan 200SX Nissan Silvia Mitsubishi Evo Subaru Impreza Toyota Supra Audi TT Audi S2 Ford Cosworth Personligen så skulle jag importera en bil från USA om jag hade tänkt köpa nåt för det beloppet. Finns en hel del där på marknaden till bra priser.


lancia delta intergrale


Chevrolet Camaro. Enkla att trimma och allt finns att köpa. http://www.blocket.se/vi/17127306.htm?ca=8_s


Audi S2? Lägg 80 000 på bil och 70 000 på trim så är den hyffsat snabb sen, borde få ut ~800 hk för dom pengarna.


Citerar Matsson_R33_GTR och lägger till några Nissan Skyline R32/R33/R34 Nissan 200SX S13/S14 Nissan 300zx Nissan Silvia Mazda Rx-7 Mitsubishi Evo Mitsubishi Eclipse Subaru Impreza Toyota Supra Toyota Mr2 Audi TT Audi S2 Ford Cosworth Ford Mustang GT


audi s4 -99 lätta att trimma o duktigt roliga på vägen


Borde inte denna ligga i Allmänt?


Definiera sportbil först, så ska vi hjälpa dig.


Mitsubishi 3000GT VR4






Snabb, snygg sportbil som får kosta max 150.000


Opel Speedster, mycket sport för pengarna. Flyttar till allmänt och bättrar på rubriken.


En sportbil är tvåsitsig och helst cab. Alltså en roadster. Däremot vill du ha en "sportigbil" då är det en annan femma.


En Porsche Boxster. Grymt rolig att köra på bana, för mer välbalancerat bil är nog svår att hitta. Porscheklubben har bra banträffar. Denna säsongen 16 stycken. Är även härlig när vädret är bra och man kan köra öppen. Om man bara är två är det en bra semesterbil, för man går med sig förvånadsvärd mycket bagage. Ljudet är häftigt. Om du vill ha en bil som du kan trimma är Porsche Boxster inte interessant. Jag har själv haft en Boxster S, som jag körde knappt 9000 mil med på 5,5 år och då var den avställd oktober till april varje år. /Dansken :-)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka