Köpråd Audi Quattro

Hej. Min kusin ska köpa ny bil. Men det han undrar över är skillnaden mellan A & S klasserna. Sen vill han gärna ha förslag, för/nackdelar A6/S6 jämfört med A4/S4. MVH



Svar på inlägget: Köpråd Audi Quattro



S modellerna har alltid Quattro + mer påkostad utrustning både interiört och exteriört, bättre chassie och andra detaljer. Vissa motoralternativ finns bara i S resp A modeller oxå. Vill man ha något extra så välj S, vill du ha ännu värre väl RS men alla är baserade på A.


Tack för ditt svar. Är det något speciellt han ska tänka på vid ett köp av en S4/6?


Vilken årsm?


92-95


galvsläpp?


Angående S4/6 92-95 så stämmer inte riktigt med min angivna fakta för de är baserade på Audi 100, alltså en gammal konstruktion och det är väl de vanliga man ska kolla på dem och galvsläpp som sagt. Oljeläckage, oljud och glapp är även bra att söka efter i motor och transmission. Om de har V6 så räkna med lite dyrare sopparäkningar och servicekostnader.


Okey! Det tackar vi för.


Hittade en trevlig köpguide på S4/S6 92-97. Är detta fortfarande aktuellt finns en del mkt bra info för er att ta del av! http://www.nordicaudi.com/arkivet/artik . /a1495.php



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka