bästa bil för runt 100 000 kr?

jag är sjukt sugen på att köpa en bil och tänker göra så efter ett tags sparande! vad jag vill ha är en kärra som ligger runt 100 lax. Vilken är då snyggast, lättast att styla, trimma, osv osv...? jag har kollat på 200sx, 3000gt men är även lite förtjust i mb slk 230 (nackdel att den väll är asdyr att fixa) ? oavsett vilket så är jag öppen för förslag, vad är det jag ska köpa?! mvh / andyw



Svar på inlägget: bästa bil för runt 100 000 kr?



Tips, förslag & åsikter är för frågor om forumet, flyttar din tråd till Allmänt. Testa även att söka på "köpråd" under allmänt så finns det ett gäng trådar som påminner om din.


Min A4.


Du får 55 tusen kompis idag


Visst, du får isåfall varken nycklar eller papper.


Låter som ett bra sätt att tjäna 55lök på


ok du är såndär äckli lurare


Nej, kan jag inte påstå. Jag är ganska ärlig och säger att för 55000kr så får du bilen. Men du får inte nycklarna och du kommer inte äga den.


M3 e36 , 300ZX , Bmw 540 eller Mazda 323 GT-R kanske?


volvo






Köp dig en merc


Glöm inte Subaru Impreza. Så förbannat härligt motorljud och snygga dessutom. Men SLK:n är en fin bil, lite trång sittbrunn får långbenta men gött att kunna cabba ner.


ja, 300zx är nice.. bmw har ju fått lite av en "nördstämpel" men kan endå inte låta bli att gilla m3.. men vad är "e36" vad har det för betydelse?..


Impreza är grym, men sjukt svår att få personlig.. en fulländad impreza är ju blå,gul, vita fälgar.. ja you get my point.. slk:n dock, den är grym ja. jag är bara 1.80 så längden är inga problem .. det enda jag oroar mgi för att motorn? säg att man vill trimma.. ska man behöva betala enorma summor för lite hästar..?


Evo III?


Nissan Sunny GTi-R eller än äldre Evo!!


e36 är karosskoden, precis som att min heter e46 och den nyaste 3-serien heter e90. alltså ett sätt att skilja på vilken kaross de är.


Därför du ska välja en bil med turbo. Billigare att få upp i lite Hk...


gammal evo förbaskat skoj o rolig och köra körglädje


hur gammal snackar vi då:P



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka