köpråd! En riktigt billig och bra bil. (vinterbil)

Vill ha lite tips. Vill ha en hållbar och billig bil, till för att sladda med i vinter. Prisgräns: 1000-6000kr. Ska vara billig försäkring (trafik). billiga delar, Bakhjulsdriven.



Svar på inlägget: köpråd! En riktigt billig och bra bil. (vinterbil)



billig å bra går inte ihop


Jo, Volvo 740


Varför inte en volvo 360? Dricker inte mycket, kostar knappt inget att försäkra och det bästa,,,Bakhjulsdriven. Hade en trimmad 360 en vinter och HELVETE vad kul det var.


Helt klart volvo om du vill ha allt det du söker. 2 lr 7 serien


Hade en Bmw 318 E30 förra vintern. Jäkla så rolig bil med svetsad diff.! Gick fullgas från och till jobbet varje dag (skottsäker)..!!


Billig ja, men du glömde bra.


"bmw e30, volvo 740, volvo 240"


I den prisklassen så är det mer skicket och konstruktionen på bilen som spelar in än vilket märke det är. Bilar du kan kolla på är förutom redan nämnda bilar: mercedes (123 karossen är rolig att sladda med på vintern). BMW 3,5 och 7 serien finns för dom pengarna. 70, 80 tals oplar som rekord, ascona, manta, commodore och nyare omega, Porsche 924 galvade, bakhjulsdriven, bra viktfördelning, billiga delar o försäkring. Gamla escorten från 70talet. volvo 140.


Håller med "Mortalis " du kan även satsa på någon japans 4wd.






jag hade själv min gräns på 20.000 för vinterbilen då får du en nyare och mer driftsäker bil men du borde hitta en rätt fin ford sierra för dom pengarna


låter som en valfri volvo eller bmw passar perfekt


bmw i all ära men faan va kul man kan ha vintertid med en knölsänkt sierra ghia!! lycka till i sökandet..


håller med ford sierra finns det gott om på blocket bara att välja och vraka


volvo lr merca 200 lr nått


Förmodligen bara en Volvo som är bra i den pris klassen! Nån lax mer så hittar du en bra E30 och då får du en rolig vinterbil.


Finns redan tråd om detta.. http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=105882


Volvo 360 eller någon gammal mercedes.


jag rekomenderar volvo 240 den tyckte jag va helfestlig å billig söker själv vinterbil nu och då jag antagligen börjar pendla 10 mil om dagen snart så funderar ja på att hitta nått som drar snäppet mindre bensin! men då vet ja absolut inte vad man ska köpa.. så de blir nog en 240 till:) om ni inte kommer med nå intressantare tips


Volvo 360 eller ford Sierra lägger jag min röst på.......E30 BMW är lite väl lätt i baken för vanlig körning men 318 är kanske bättre än dom med 6an i nosen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka