Köpråd: BMW 540ia E39?? Eller??

Tjena.. har funderat på och köpa en schysst bil ihop me brorsan. lagt undan nåra under "bevakade" på blocket men nu skulle jag vilja ha lite råd av nån/nåra kunnig/a folk.. Har kollat upp just denna http://www.blocket.se/vi/18096779.htm?ca=9_s&last=1 . Den verkar skitfräsch oså men den har rullat utomlands, tyskland antar jag, i 10 år. En bra tid och enlgit mätaren så har den rullat drygt 14k mil. Ingenting för denna bil anser jag och den är inte alls dyr med tanke på den utr som finns.. Frågan: hur kan jag vara så säker på låt säga tysklands servicebok? går de inte o förfalska? är det samma vilkor som i sverige?? Ngt annat jag bör kolla upp? Tacksam för lilla minsta svar som gör mig klokare i detta val. Mvh



Svar på inlägget: Köpråd: BMW 540ia E39?? Eller??



Man kan aldrig vara säker. Boken kan vara förfalskad och milen kan vara det dubbla och sen tillbakaskruvade. Om du nu måste ha just den bilen så bör du ju kontrollera skicket inuti, utanpå och under bilden. Gör gärna ett M-Test på bilen oxå.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka