tänker köpa en ny bil

tjenare ja är en kille på 19 år hade tänkt köpa mig en cool bil..helst liten så ja skulle föredra en peugeot 206 cc faktiskt.. ja tycker att den ser riktigt snygg ut speciellt när cabben är nere men även när den är som vanligt också. jag har också hört att många inte gillar den o många som gillar den så ja vet faktiskt inte..har inte heller provkört den så ja vet inte känslan precis. men den e liten cool billig att äga osv så vad tycker ni . några ägare av peugeot som kan tala om för mig kanske



Svar på inlägget: tänker köpa en ny bil



köp du en ny bil. bra rubrik


liten tantbil


Jag vet inte om det är någon skillnad på 1.6 liters motorn och 2.0an när det gäller chassi med mera. Men 2.0an är riktigt rolig att köra. Känns lite som en go-cart och där e hyffast bra krut i den Kan verkilgen rekommendera den. Har inte upptäckt några fel på den under det här året som vi ågt den. Mvh Emil


ni turbonördar kan inte stil vi snackar om en första bil vf så tröga. peugeot e nice men undra om man får plats där bak hehe


De är ju rätt trevliga på sommaren om inte annat. Men det e väl just det som jag tycker är problemet: trevliga. För mig passar inte cool och peugeot 206cc ihop. Min chef har en sån, men så är hon ju också 60 bast... Och nej, du lär inte få plats i baksätet.


Det känns som om du är en Car2009-kopia. Ett så kallat forumtroll. Noll presentation, otrevlig i första tråden, och kommer med i princip helt meningslösa trådar, och hackar på folk i dina inlägg.


vet inte vem du e... men själv så skulle jag inte vilja ha en peugot... specielt inte en cc... lite väl feminim för min smak... samt väldigt dålig kvalite på inredningen samt obekväm om du e längre en 180. varför itne kolla på en golf iv eller v?


Vill du ha folks åsikter eller inte?


Frisörbil.. Samma med 307cc och meganen och audi tt.. Enligt mig iaf. Köp en pegga 206 med fast tak, mycket snyggare än cc och går att få ännu snyggare. Lycka till.






Testa att söka på Köpråd och kika runt lite, hittar du inte vad du söker så skapa en tråd med bättre kriterier och framförallt bättre rubrik enligt rubriksanvisningarna.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka