Köpråd Mutant MTASC1

Tjena, Såg att Ljudstudion i Växjö hade rea på detta mono steg och undrar om någon använder det och kan rekommendera det? Jag skulle köpt ett Fosgate T1500 power steg idag men det var slut hos leverantören och funderar därför på om detta monoblock kan vara ett alternativ? Länk: http://www.ljudstudion.se/ShowProduct.aspx?prodid=2102



Svar på inlägget: Köpråd Mutant MTASC1



Tror inte du skulle bli besviken i varje fall. Jag har bara hört gott om detta slutsteg dock så har jag inga egna erfarenheter utav de så de överlämmnar jag till någon annan.


ok, någon som har något mer råd??


Har bara hört kusinerna Carpower Syntex och GAS Silver och de har levererat (för pengarna) bra. Så jag tror inte att denna är ngt sämre än de iaf.


kompisen (equanox) köpte ett sånt å de spelar jävligt bra tycker jag, finns gott om effekt med. har för mig www.dbakuten.se rear ut dom med..


Ok, tack för era svar men har idag köpt mig ett Dls cad15 istället.


Jag har ett sådant steg. Funkar hur bra som helst! spelade 137 db i min 850 med det steget o en 15" bas.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka