Hummer H2 Köpråd

Går i tankarna att skaffa mig en hummer H2 har lite frågor som ja hoppas få svar på Va kostar det att skatta dem ? Hur törstiga är dem blandad körning.. ?? Vill veta från nån som vet i verkligheten och inget test ? Nått man bör tänka på när man är och kollar/provkör Mvh Johan



Svar på inlägget: Hummer H2 Köpråd



skatten vet jag inte men du kan räkna med att den ligger runt 2,5l/mil om man kör som jag gör


man ska inte tänka på sånt vid köp av H2 men under 2lit existerar inte , räkna ca 2.5 ja . skatt ca 4tus 9av 10 kommer kalla dig miljö gris men dom är förbannat sköna , 120 blås på motorvägen me ett finger på ratten as fina köra, som stor mercor 600 s class . nr1 komfort , inget ris kokeri inte


man måste väll ha lastbils kort om man ska köra hummer om dom inte har reggat den som lättlastbil


Japp, lastbilskort gäller oftast. Och 2.5 Liter milen i snitt får du räkna med. Kanske snäppet under 2 liter om du kör långsamt på landsväg.


på allvar eller ?


När jag kollade upp om man kunde hyra en H2'a så stog det att man behövde ha lastbilskort.


fyfan vilket skämt !


Lastbils kort gäller, annars måste du ha fått ditt körkort innan 1996. Min sambo äger en. Drar 2 liter milen blandad körning / håller hastighets begränsningar. Skatt vet jag inte vad den kostar, men ca 14 000:- i helförsäkring per år. Det finns de som har sänkt totalvikten, så då behöver man inte lastbilskort. Så det gäller att kolla reg beviset.


satsa på en h2a med diesel motorn .. (om plånkan tilllåter) kompisen har en h2a med likadan motor som i min pickup.. (duramax) underbar bil:) och ja man måste ha lastbils kort på dessa...






vet inte om jag klargjorde hur löjligt jag tycker att det är


Spammat klart? japp du måste ha lastbilskort för dom flesta h2orna. Finns några som är reggade som bilar men inte många. En kille i Eskilstuna är åtalad för att just kört utan lastbilskort...


nee inte riktigt om jag fick möjligthet att skriva det igen för att påpeka det igen skulle ja göra det men vill inte riskera att få en varning ( ja spammar aldrig ! )


och lastbil får bara köras i 80km/h så kör man över 110km/h på motorväg så riskerar man att bli av med lappen. kul att ligga bakom lastbilarna och sega


H2 med diesel ??? vem har byggt om den ? är ganska (inte 100) säker på att dom inte gjordes med diesel. däremot H1 fanns med diesel.


de är 90 för lastbilar. har de släp 80


Vill också veta, har aldrig hört talas om en H2 Diesel! Fattar inte varför dom inte trycker in en cummins diesel motor i H2'an, det skulle sitta bra mycket bättre än en törstig bensinare en så stor bil.


jodå ni har helt rätt h2an finns inte med diesel från fabrik!.. min kompis har importerat sin bil från usa och den har blivit diesel koverterad..(dvs. de har satt in en diesel motor (duramax) med allison vxl) så ber om ursäkt.. sen till frågan varför de inte skulle satt in en cummin´s diesel så.. har dodge rättigheterna på dessa motorerna. så om det ska bli en värsting diesel i h2orna får det nog bli en duramax( som gm har rättigheterna på)


Är väl inte så konstigt att man behöver lastbilskort för att köra en lastbil?


Har jag fel när jag påstår att alla bilar som kräver lastbilskort behöver ha orange/gula reflexramper bak på bilen? Har inte sett någon H2 med sådana iaf.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka