Köprådstråd?

Det finns bra många såna nu under "Allmänt".Varför inte göra en tråd där man samlar alla dom.Har tänkt lite på det och det kan kanske bli lite rörigt fram och tillbaka.En idé bara..



Svar på inlägget: Köprådstråd?



För att det är så vi (jag iaf) vill ha det i allmänt. Köprådsfrågor resulterar ofta i diskussioner och sånt hör hemma i de vanliga forumen och inget särskilt köprådsforum.


Men det är väldigt svårt att söka bland köpråd om det inte finns en specifik köpråds del. Hade det funnits hade vi förmodligen sluppit väldigt många köprådstrådar där de inte hör hemma. Varför skulle det inte kunna finnas en köprådsdel bara bland övriga forum? Hade underlättat nått otroligt. Som exempel fick jag fram 34sidor när jag sökte på audi s4. Allt jag ville ha var bara lite för och nackdelar. Men istället får man gå igenom massa trådar som handlar om helt andra saker. Skapar man en ny tråd får bara veta att man ska söka. Mvh Rasmus Edit: missuppfattade nog "323fSportT" vill inte ha en köprådstråd vill ha ett helt forum.


det fanns en gång i tiden, men precis som chrizz säger spårade många trådar ur så den togs bort... däremot hade kanske ett "test" forum kunnat vara intressant, där man la upp detaljerade tester på olika grejjer...


Aa nått i den stilen hade varit väldigt trevligt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka