köpråd ny bil!

tjenare, nu är det dags för en ny bil så jag tänkte höra med er efter lite råd. för de första ska den ligga runt 100k prisklassen och helst vara nyare än en 01:a samt ha gått under 15k.. har kollat på en S60 2.4 170hk -02 som gått strax över 10k och kostar 100k med serviceboken komplett ifylld. vad har ni för åsikter om dom? är de nå kända fel? eller har ni nå andra trevliga tips?



Svar på inlägget: köpråd ny bil!



bmw 320i? mazda 6? mini cooper? hyundai coupe? peugeot 206 cc cab? honda civic type-r? audi a4 el a3?


http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=87089 Finns nog några bra svar där, även om min handlar om s60 med automat. Kända fel osv. Lycka till med bilköpet.


när du har så pass mycket pengar att röra dig med så finns det sjukt mycket bilar att välja mellan... men med den budgeten som du anger så skulle jag kolla på en audi a4 eller en 9-3ss



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka