Köpråd: Toyota Supra

Jag funderar på att köpa mig en Toyota Supra. Vet dock inte om jag ska välja en MKIV eller en TT. Det jag är ute efter med min Supra är inte att trimma och hålla på utan är mest utseende jag tänker satsa på, men visst vill väl inte ha den absolut klenaste motorn. Så jag har en del frågor jag vill ha svar på. Vilken ska man satsa på? MKIV eller TT Vad bör man tänka på när man köper en Supra? Hemsidor med bra styling osv till Supra. Finns dom i vänsterstyrt? Tack på förhand



Svar på inlägget: Köpråd: Toyota Supra



MKIV = 4:e genaration TT = Twinturbo alltså samma modell men tt är med twinturbo... så det du menar är antingen en MKIV TT sen finns mkiv utan turbo också om man vill det...och ja det finns vänster styrt dock svindyrt och kallas euro-spec..


Ja! Men sen kostar dom en del..om du jämför med h-styrda


sök lite


Om du bara vill glida runt så är väl en N/A Supra perfekt? Ca 240hk, och det räcker ju till dina ändamål antar jag.


Ta hem en vänsterstyrd från usa


jag trodde att supra MKIV och supra TT va samma sak


Supra MKIII finns även som TT (Twin Turbo) och N/A (dvs utan turbo). Supra MKIV är helt enkelt fjärde generationen Supra som finns med samma beteckningar TT och N/A.


Sök lite på mitt nick så hittar du några trådar med supra frågor.


Supra MKIII finns inte med TT, bara singelturbo.






Åfan, där ser man. Va helt övertygad om att dom hade samma motorsetup


ska du ha en supra, satsa på en vänsterstyrd i så fall, sverige behöver inte en högerstyrd till då det svämmar över med dem nu!!!. Sen är du lite udda än då det inte finns så många vänsterstyrda. Nu är det tider att köpa om du ska ha en supra, priserna på västerstyrda har gått ner lite pga att det är som det är nu med finnanskrisen. mvh


Jo den finns med massa olika motorer. 7m GTE 3,0L singelturbo. Europa usa japan mm. 7m GE 3,0L N/a. Europa, Usa Japan mm. 1JZ GTE 2,5L twinturbo Japan England Australien mm, endast RHD. sen finns den med 2,0 twinturbo med även dem bara RHD. Skall du bara glida så köp en tt automat RHD, eller importera en N/a från usa så får du vänster styrt till rimliga pengar.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka