Köpråd : Passat variant!

Jag har nästan bestämt mig för en passat variant. Men jag har hört olika om olika årsmodeller. En del säger att det finns någon "facelift" och en del säger att bakrutorna kan explodera och annat. Jag behöver tips, råd och tankar om just passat variant. Det enda jag inte vill ha är diesel. I övrigt tar jag gärna emot alla tips. Manuell, automat, årsmodeller och dylikt. Adam



Svar på inlägget: Köpråd : Passat variant!



Nu finns det ju ett antal olika modeller av Passat så du bör nog vara lite tydligare vilken det är som du är intresserad av. Jag antar att det är förra modellen eftersom det var den som hade problem med bakrutorna?


http://en.wikipedia.org/wiki/VW_Passat Där finns det information om årsmodeller, facelifts och annat matnyttigt. http://forums.vwvortex.com/zeromain?id=1 På VWVortex forum finns väldigt mycket nyttigt att läsa.


Volkswagen Passat Forum VWPC Forum


Thank you Sir´s Give me mooooore


Finns köprådstrådar här där all info tas upp...sök. Orkar inte skriva allt en gång till när de redan finns



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka