Köpråd: Kupevärmare med BRA effekt

Har haft en dyrare 1700W kupevärmare i drygt 10år, den var kanonbra fram tills förra året.. nu har den problem med att isa av bilen vid -7 grader.. Köpte nyss en klenare Jula modell till 2:a bilen, den kostade 199 men var nedsatt till 99kr.. sååå dålig kan den ju inte vara tänkte jag... men det var den. Kan någon rekommendera en riktigt bra kupevärmare med effekt hellre i överkant än i underkant. Priset spelar ingen roll om en bra håller över 10 år.



Svar på inlägget: Köpråd: Kupevärmare med BRA effekt



Beror på hur många Ampere du har i stolpen? Köpte en på Jula, vanlig "inomhus värmefläkt" ser ut som en kupe´värmare, men ger 2kw och 2 effektlägen samt termostat! Brukar ha den på jobbet i bilen, ställa in den på 24gr. /A.


Var inte denna, den jag har är liggandes, men den har gått dygnet runt även i husvagnen och har hållit några år.. http://www.jula.se/e-Sales/esa/default.jsp


Denna var det...sorry http://www.clasohlson.se/Product/Produc . d=20194817


Men vanliga värmare är väl inte godkända för bilbruk, vill inte få höra det av försäkringsbolaget om nu något går galet.. Ampere i stolpen är inga problem bor i villa.


http://www.defa.com/heating.php3?lang=2


Lyckades lista ut att "läge 2" på min modernum inte fungerade bara 550W läget gick igång., visade sig vara oxid på ett kontaktstycke så nu är den lagad... tror jag skulle gått på en Calix 1400W om jag skulle bytt pg det smarta stället till den.. Bygger nog något liknande åt mina befintliga för att se om det gör någon skillnad.


den verkar ju vara liten å smidig. å att man sätter den som man gör e ju helt hanon nån som har lr har testat en sån? e de nåt att ha? va ligger dom på fö pris?


Jag har en sån där Modernum 1700 W till min 240 och den fungerar ganska bra.


Jag gjorde slag i saken byggde ett likadant ställ till min tjockare kupevärmare, skall se om det gör någon stor skillnad i morgon bitti. Calixen kostar en 7-900 tror jag.






Både Calix och DEFA gör riktigt bra värmare.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka