Riktigt sugen på en Audi s4 2,2t, men behöver lite råd!

Som rubriken säger, är grymt sugen på att skaffa mig en Audi s4 2,2t men kan knappt nånting om dessa bilar förutom att dom verkar riktigt roliga att köra, lätt att trimma upp i 280-300hk, bra väghållning, quattro = mera kraft ner i backen + säker och rolig vinterbil, vilket gör mig riktigt sugen på en. Men är lite nyfiken på hur dyra reservdelar till dessa är? Soppa förbrukning? Hur pålitliga är dom? Vill inte tillbringa mer tid i garaget med den än på vägen. Vad går en riktigt fräsch på? Verkar som att man kan få lös en fräsch för runt 35000;- med lite tur. Lite råd och tips om denna bil hade varit guld värt Kanske blir köp redan nästa månad.



Svar på inlägget: Riktigt sugen på en Audi s4 2,2t, men behöver lite råd!



Det är bra bilar, går relativt billigt och bekvämt. De som säger att reservdelar är dyra har väl i viss mån rätt, nya är dom det. Men det finns mycket saker begagnade till dom, i många fall för 1/10 av nypriset.


Mycket soppa drar de iaf. Min familj hade en sådan när jag tog körkort och det var inga problem att snitta över 1,5 liter/mil.


Okej.. lätt att få tag på hyffsade reservdelar på skroten och så? Och är det värt att betala för helförsäkring på en S4a 2,2t? haha har ganska många frågor men har ingen polare eller nån som håller på med just audi (är mest bmw) så vet inte så mkt om dessa bilar och är bara lite orolig över om jag kommer ha råd att köra en utan att halva lönen går på bilen..


Gå in o läs i forumet på www.nordicaudi.com. Där hittar du mycket info om du gör ett par sökningar.


Instämmer. Sök! iställe för att ställ massa nybörjarfrågor i forumet.


Tänk på att det är en billig prestanda bil så många kan vara väldigt hårt körda och dåligt servad! Soppaförbrukningen drar iväg en hel del om man ligger på, min polare snittar >1.6L/mil med sin. Lite hårdare stadskörning. Ute på isen ska vi inte ens prata om


Jo sås räknar jag med att dom drar jomen egentligen borde väl alla skriva på sina volvo, bmw, saab, audi forum isåfall hade väl blivit ganska tomt på detta forum då har kollat på nordicaudi och dom senaste inläggen på dom flesta trådar jag sökt på var från 2005-2006... Nån som har nå bra köpråd ifall jag ska kolla på en sån här? Nånting speciellt man ska kolla extra noga?


jag säger bara KÖP!innan dom tar slut .det är vinter nu=quattro (roligaste man kan ha med kläderna på när man är nykter)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka