Ingen bil? inte 18? då ska man inte vara meddlem.

Jo det jag ville säga är att finns en del folk som inte borde vara meddlemar här. inför åldersgräns samt att du måste ha egen bil. Detta är som sakt ändå inte lunarstorm eller andra sidor. va säger ni?



Svar på inlägget: Ingen bil? inte 18? då ska man inte vara meddlem.



Håller med till viss del vissa ungdommar kanske inte här hemma på denna sida med finns ju dom som brinner för bilintresset o lär sig mycket här ifrån Men sådanna som är under 18 o lägger upp mammas o pappas bil kanske inte hör hemma? o sitter o skriver massa dumma kommentarer


Vi kan ju börja med att ta bort de som inte kan stava o läsa reglerna som redan är uppsatta.


Tror inte att det skulle fungera rent praktiskt med att kolla ålder och om man "äger" en bil, vad menar du med egen bil att du kör/brukar den eller står som ägare?


Vad spelar de för roll om man inte har vare sig bil eller är 18? Man kan ha lika mycket intresse som någon som är 30 och har 1 supra. Sen finns de faktist de som är yngre och kan en hel del och de som inte kan så mycket kan faktist lära sig en hel del här på forumet. Jag tror att jag reggade mig när jag var 15-16 och jag har lärt mig riktigt mycke av att sitta och läsa på forumet. Men man kan ju stänga av folk som åker m3-stylade 318...


WORD!


Så var vi där igen


Säger han med två varningar.. Men i alla fall... Själv har jag inte bilen online för att jag inte byggt färdigt på mitt rullande objekt. Vore synd att inte få besöka forumet bara för det.. Vad skulle hända om jag sålde den? Blockerad från siten direkt eller?


Jag är egentligen 15 och mina bilar är påhittade


A jag med






Håller med. Dels är det en dryg process att jaga rätt på alla som inte står för sina egna bilar. Och om alla som inte står som försäkringstagare för bilarna de lagt upp inte skulle få vara med skulle Garaget.org bli en ganska öde plats.


2 varningar som jag tydligen har fått pga röstfiske eller nåt sånt med mina extrema 94 kommentarer på snart 4 år Men de hör inte hit. Jag tycker minderåriga är välkomna sålänge de kan vara seriösa. Stör mig mer på folk som försöker kommunicera med skrift men misslyckas så fatalt och ändå tycker man är mer värdig att hänga på ett forum för att man råkar ha en "M3a" hrrmmm. Man ska inte kasta sten i glashus och allt va de heter.


har ingen bil uppe för jag tycker inte att en sierra är så jätte spännande att titta på. Det roliga är att så fort man kliver på någons tår på forumet, då blir svaret: "JAHA?! MEN DU DÅ!!? DU HAR JU INTE ENS BIL! HA! HA!"


Haha har man lärt sig nått nytt visste inte att man kunde se om folk hade varningar Tackar


Det bästa är dom som skryter om sina värstingbilar, men som de inte lägger upp, eller tar bilder från internet.


Hehe. Nej det hör inte hit, och jag håller med dig. Tyckte bara det såg lustigt ut.


jo kommer ihåg nån tråd om det för länge sen, med länkat till nån användares ferrari med en bild upplagd i kass jpg-kvalité...


Bilintresse kan man ha utan att ha bil Ibland kan man dock känna sig lite "gubbig" här med mina 24 år. Inget jag egentligen stör mig på speciellt ofta. Om man tycker att nivån är lite omogen i en tråd så finns ju alltid alternativet att sluta läsa den.


Håller med till en viss del...Får ibland en stark känsla av att Garaget.org går mer och mer imot kvantitet snarare än kvalitet speciellt i forumsdelen och yngre "nya" medlemmar!!Tror moderatorerna kan göra mycket bättre jobb än va dom faktiskt gör känns lite förslappat.Vet inte alls vilka riktlinjer eller mallar ni går efter men bättre kan ni.Tex så är det 10-20 nya trådar varje vecka om samma ämne (kalle undrar hur han får mer fart i sin 740gl) eller vad det nu än kan tänkas vara. Sådana trådar skall bort med en gång SÖK fuktionen göras lättare och tydligare för det verkar ju som många inte vet vad den finns eller fungerar.


Är man skötsam och seriös, så ser inte jag något problem med att det skulle finnas folk under arton här oavsett bil eller inte. Sen finns det ju många killar/tjejer här som bara längtar efter att få ta lappen när dom fyllt arton och inhandlat en bil redan. Rätta mig om jag har fel?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka