Köpråd: Saab 900 2.0T -98

Får väl lägga upp en ny köpråds tråd nu när jag kollat på en annan bil ! Jag har kollat på denna bilen: http://www.garaget.org/?car=119454 Nordic uhr 220hk, sänkt, 14200mil (!), hyffsat fin i lacken, fina sommar- och vinterfälgar med nya/bra däck, full s-bok.. osvosv., Bilen säljs hos en bilhandlare, fast som bilhandlarens dotters privata bil (alltså ingen garanti). De mindre fel vi hittade på bilen skulle åtgärdas innan det eventuella köpet, och 14k mil service skulle vara gjord., Kan 28000:- vara rimligt? Något man bör akta sig för?



Svar på inlägget: Köpråd: Saab 900 2.0T -98



28 papp för en 98a me de där sakerna tycker ja låter som ett bra pris, 98an e sista årsmodellen och alla småfel osv från de tidiga modellerna är åtgärdade, ser dessutom ut att vara i bra skick. Köp säger jag!


Ja det verkade faktiskt helt ok! Är det dyrt att byta handbromsen på en 900 ?


beror på om du ska byta hela eller delar av den. måste skiva o sånt skit bytas blir det en dyr historia


köp annars gör jag de den va fin..lite snålt med hk bara men det är ju snabbt fixat


okej handbromsen tog lite kasst,. ska säga åt honom att kolla vad det är som är kass i handbromsen. Snålt med hk vet jag inte, 220hk räcker nog som förstabil


verkar hur fin som helst, och 28 k är inte mkt pengar för den bilen, inte gått alls långt ju!


ja absolut..den såg fin ut handbromsen behöver du nog inte oroa dig att de ska springa iväg för mycket penga mässigt. saab is the shit haha


Ser mycket bra ut..bara att köpa..


kanonfin..köööpppp;)






Verkar ju inte som att 28k är så farligt iaf Blir nog till att köpa den! Ska dock kolla på en 9-3 2.0 LTT -99 på måndag också, som en kille begär 24k för (18k mil).. Dock är ju den helt original (154hk) och har trasig AC dessutom..


Kan denna tänkas stå på fridafors bilservice;)


Mycket bra med 98 med. Då det är hydralisk koppling på dom. Ang handbromsen så är det förmodligen saxarna till handbromsen som kärvar. Mycket vanligt. Mvh Michael.


Japp! Nordenbergsskolan går jag med på btw, ser jag dig så ska jag ge dig onda ögat!


haha vilken linje går du?


TE går jag ,. Nu är iaf bilen inköpt, så det är bara körkortet kvar!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka