Råd: LAMBORGHINI GALLARDO

Hejsan.. Liten uppgradering ska ske inomfamiljen, jag starta en tråd häromdagen ANG min bror ska köpa WRX STi -06, men nu till min nya tråd Pappa ska köpa en Gallardo -06a. Någon som kan ge lite köpråd, vad ska man titta på innan man köper en sån? vad ska vara gjort på den osv osv?? hur ligger servicarna osv... vi kommer äga den ett bra tag 5år innan vi säljer den. så lite planering hade varit bra.. mvh elias



Svar på inlägget: Råd: LAMBORGHINI GALLARDO



Är detta rätt fråga på ett sånt här forum som domineras av Volvos, Saab och japanare? Tag kontakt med t.ex. http://www.7hbil.se/ eller min favorit http://www.vonbraun.se/ Dom om några kan nog hjälpa dig ang. detta än vi här som har en snittålder på vad? 20 år Erfarenheten är nog större där än här Lycka till Mvh Björk


Måste väl finnas ett bättre sett att ta reda på va? Men skryta är ju alltid kul.


Italienska importerade bilar skiljer sig lite från svenska regler så kolla noga att den är triangelkonverterad.


Fråga dom som har Lamborghini Gallardo här på garaget ..?


Vad är de för fel på forumet?? De är väl bättre att ställa en fråga som alla kan läsa om det råkar vara någon som inte ens har en bil upplagd som vet bra punkter att kolla på på dom bilarna...


Han frågar ju faktiskt på sveriges största motorforum. Och sedan, varför inte bara glädjas av att andra kan köra rejäla bilar.


Tack så mycket, slapp jag skriva det Rallyhalle. Någon som har lite mer vett i skallen än den andra . Men nu går vi inte mer offtopic.. Ni som kan svara, annars skriv inte.. Det är bara bättre jag frågar här, så lär kanske andra sig i framtiden också... lr hur ?


lite offtopic men: Vart kan man göra service på en: Lamborghini ? dom ingår ju i vag koncernen men aldrig sett någon som servat dom på Berners?. eller har Lamborghini egna verkstäder i Stockholm/Göteborg/Malmö tänkte vad tusan gör man då om man köper en och bor uppe i Norrland kul och åka 50-70mil för att serva den?


Vilken tävling försökte du vinna när du gav det svaret? Måste väl fortfarande finnas något bättre ställe att ringa till eller besöka, så man har en säker källa. Rejäl bil kan ju diskuteras med.






hade man haft råd att köpa en Gallardo så hade iaf jag mer än gärna kört en bit för att få den servad så det hade iaf inte jag sett som nåt problem.... von Braun Sports Cars är sedan 1 jan 2008 ensam återförsäljare i Sverige för Lamborghini och driver Lamborghini Stockholm samt Lamborghini Göteborg. Båda med auktoriserade service- & reparationsverkstäder. se http://www.vonbraun.se/ för mer info Lycka till med bilköpet , ni kommer säkert ha det så ini Hvete skoj med bilen kan jag tänka mej.


Soyd: Man kan serva den på tex. Von Braun ifall man har köpt den där. http://www.vonbraun.se/index.taf?_PageId=24 Sen finns det ju andra verkstäder tex. http://www.autocura.se/ Men däremot om man kan serva på Vag-verkstäder vet jag inte men det borde man ju kunna göra?


Bara du kollar att den är triangelkonverterad så är det lugnt. Annars får du ett h-vete vid bes.


autocura är ett bra ställe , von braun är oxå bra. men man kan lämna sina ögonstenar till andra oxå , bara dom är kunniga så är det ingen skillnad att skruva gallardo . det ni behöver tänka på är att italienska sportbilar kanske inte håller samma kvalitet som en tysk bil. prata med "feedme" här på gorg han är nog den här som har störst erfarenhet av gallardo här inne. han har nog klämt ur en 2500mil i sin gallardo.


Ett rätt hett tips är ju att ringa till dom som säljer bilarna? Dom lär ju ha koll på sånt när dom säljer 1-2 miljoners bilar.


Gallardo är ju till viss del en tysk bil eftersom den byggdes med Audi i spetsen... Ska hålla hög kvalitet vad jag hört, har aldrig kört eller ägt en så svårt att uttala sig. Men Audi/VW bygger bra bilar så...


synd att dom har vanliga dörrar o rwd hoppas du hittar ett fint exemplar, inte för ja tror dom är i dåligt skick lr så


audi i malmö vill inte alls pilla med dom bilarna. så närmst för dej( din pappa) blir köpenhamn.. annars så fixar autoropa det åt dej men dom är inte auktoriserade om du nu bryr dej om att det ska se fint ut i verkstadshandboken



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka