Köpråd: Billigt bil-larm

Nu är jag less på inbrott det blir larm på denna bilen också. Men tycker inte att jag har lust att lägga ut över 2.000 kr på ett Carguard, har ni något annat billigare larm att rekommendera. Det ska tuta och blinka, helst kopplas till fjärrstyrt c-lås. Tips?



Svar på inlägget: Köpråd: Billigt bil-larm



Dvs du vill ha ett larm som inte fungerar? Du får vad du betalar för...2000kr e ju fan ingenting om du får ett Carguard för det ska ja säga. Ta du ett skitbilligt så får du inte fönsterkross, att rutorna åker upp, larmar om en dörr e halvöppen, skitkontakter så de glappar å håller på å jävlas osv. Kan du lika gärna va utan.


http://www.vikinglarm.se/?product_id=132 Kan rekommendera detta alarm. har detta i min bil, funkar klockrent, plus att den har visst några saker som dom större har glömt.


Du är trött på inbrotten men vill tumma på säkerheten? Då kan du lika gärna sätta dit en sån ful liten dosa som blinkar bara.


Nu håller jag med dig att man får vad man betalar för.. men Ja köpte på mig några larm för 150kr styck. De hade alla funktioner du pratar om förutom glasskross men den täcktes av stötsensorn som larmade om man knackade på rutan. + att de hade immoblizer, återlarmning och bagageluckaöppnare. Ända nackdelen va att de va ett störande pip efter 8s om man inte larmade efter att man stängt dörren och samma när man larmat av och inte satte igång tändningen (typ påminnelse) Det satt på min Mazda i 3 år utan problem, nu är den såld. Jag skulle inte montera larmet på en 200k bil men egentligen funka de ju lika bra.


Trevligt bemötande du... Jag har köpt o monterat carguard innan för 2.400 kr och visst är det bra. Men bilen är en snart 20 år gammal 740 GL. Jag är fullt kapabel att stänga dörrarna själv, har inte ens elhissar så att rutorna åker upp är overkill. Jag vill inte lägga nästan hela bilens värde på ett larm - inbrott får man ändå där jag bor men inte fullt lika ofta... Jag ville ha tips inte tjafs... Hade jag haft en dyrare bil hade jag installerat ett carguard utan att tveka...


Inbrott får man även om man har carguard installerat. Jag har en billig bil, vill helst inte lägga över halva bilens värde på ett larm... Larm stopparnågra inbrott inte alla, med andra ord, det räcker om det blinkar o tjutet. En fejkdosa tjuter inte...


Är larmet totalt värdelöst om jag inte har centrallås?


Biltema har ett fejklarm för typ 50 spänn. En liten blinkande diod som blinkar när motorn är avstäng och slutar blinka när motorn startas. x) Köp ett sånt! xD


19:90:- kostar dom Haha






Nope, det är det inte, men det underlättar.


går att installera c-lås


hur ser det ut med vacuumstyrt centrallås? funkar det till ett sådant? jag ska ringa dem imorgon, så om ingen har hunit svara till dess så kan jag meddela då


F.....n va trevliga ni är ? Testa Vikinglarm verkar vara en bra lösning till en äldre bil.... Mvh..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka