Köpråd: Byggråd: Drift Bil Endast Volvo Modeller

Jag Vill Bygga En Drift Bil Men Bara Använda Volvo Modeller. Dessa Tror Jag Kan Bli Bra. Men Ge Gärna Seriösa Förslag På Andra Om Du Vet Om En Bättre Bil. Volvo 140 (har Fullbur ) Volvo 740 Volvo 360 Volvo 745 Vill Bygga Med Så Lite Pengar Som Möjligt. Typ Hemma Gjorda Grejor:d Ge Gärna Förslag På Hur Jag Ska Bygga. Bilen Ska Lätt Kunna Gatreggas Utan Störe Problem.



Svar på inlägget: Köpråd: Byggråd: Drift Bil Endast Volvo Modeller



börjar med en fråga : varför stor bokstav i varje ord ? väldigt jobbigt o tråkit att läsa, tänk gärna på de.. sen ett svar, 340 borde också va en bra bil, om du skaffar en med turbo, annars har du 940 T


Satsa på en midre modell (mindre vikt att släpa runt på) typ 360 eller 140/240


(capslocken) Är Trasig Ja Kan Bara Skriva Med Stora Bokstäver. När Jag La Upp Texten Så Blev Det Så Där. Sorry:/


740/940/240 kränger något otroligt i chassit och kan bli väldigt ostabil på vägen om den ska vara driftsäker skulle jag rekommendera 142/340 eller event. 242. då dom är sneppet mindre och lättare att stärka upp om du nu vill komma "billigare" undan. Jag menar en Driftsäker bil går inte att komma billigt undan med.


Skulle nog tro att en 140 kränger minst lika mycket som en 740. Sen har 140 en sämre framvagn och utbudet av väghållnings prylar är betydligt mycke mindre än till 240-740. Jag skulle nog gått på en 740 men jag funderar på varför just volvo? Finns bättre alternativ enligt mig


det är en bil jag kan och det finns gott om delar.=skroten


Okej. Ska det vara gott om delar och billigt så går 140 bort. Billigast är garanterat 740


240 känns ju mest bygga-hemma bil iallafall, sen går det ju att få tag på häftiga gamla original-grejer också (typ krängningshämmare från 242 GT osv).



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka