Köpråd: Alternativ med samma egenskaper som Honda CRX

Jag har länge velat köpa en snygg, liten och BENSINSNÅL bil men snabb som satan!:) Honda crx är den enda alternativet som har uppfyllt alla mina krav. Någon som kan tipsa om en annan bil i samma prisklass med samma egenskaper? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd: Alternativ med samma egenskaper som Honda CRX



hm, vet inte riktigt... men civic kanske ?


En Fiat X1/9 eller Toyota MR2 borde teoretiskt sätt dra ungefär som CRX:en. Där får du inte riktigt samma egenskaper då de är bakhjulsdrivna och har motorn i mitten men tror att dom är klart roligare när det böjar svänga Fast ruskigt snabbt är nog att ta i


Men en Mr2a är ju inte riktigt samma prisklass?


Jag vet inte om en crx är snabb som satan direkt, men en MGZR kanske kan vara nåt? I princip samma teknik, men annan motor förstås. Iofs 50k men en betydligt nyare bil.


menar du del sol? Om du menar den gamla, köp en 205 gti sen så slänger du i mi16 motor. Går lika med en 850 t5r steg 3 chip runt 280 hk. Detta va ifs på lite lätt vått underlägg med blanka sommar fälgar och han satt på vinterpjuks.


Opel Astra GSI kanske?


Jag har letat länge efter en crx som e i bra skick och har inte gått så mkt. Under tiden har jag läst mkt om bilen i olika forum och annonser fast aldrig provkört en. alla tycker att det är en riktigt snabb bil med mkt körglädge som upplevs som en gokart. dessutom drar den väldigt lite.. Det är just de egenskaperna som fångat mitt intresse.


Kan gå i god för att Honda är rätt val Har en själv som rullat 14,000 mil, det är svin rolig att köra med på sommar halvåret:lol:Den ska säljas denna sommar förresten när den är klar till förmån för annat projekt


Ja, de har grym potential. Finns massor, massor med delar som är hyfsat billiga.






kadett gsi 16v, kanske inte riktigt samma väghållning, men likare än så blir de inte


Jo en Rover 216 gti eller Coupe är mer lik. Om du hittar en


civic vti elller vt.. sen är de ju rpm som är wow ! kommr inte i samma i någon bil nästan i den prisklassen?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka