Köpråd: Lincoln Mark 4 eller Towncar

Nu är det så att jag tittar på lincolns på bocket. Lincoln Mark 4 och towncar från 80-talet är ganska billiga just nu. Så vad är bäst att köpa? Towncar är 4 dörrars och mindre. Det känns mera rikt att åka towncar. För då kan man ha en chaufför och sen sitter man där bak i kavaj och groggar och pratar i telefon. Sen öppnar chaufför dörren åt en Mark 4 är lite större. Men denna bil får man köra själv. Ser lite svårare körd än towncar Jag tycker att båda är snygg och rikemansbil.



Svar på inlägget: Köpråd: Lincoln Mark 4 eller Towncar



Jag tycker att den första är lite mindre och mer diskret, snällare, den andra ser ut mer monster eller mafia. Dom är snygga båda två men var och en har sin egen karaktär. Min åsikt.


Joo jag tycker samma sak men ändå är det något som gör så den lilla bilen får min uppmärksamhet. Säj gärna era åsikter så kanske jag ändrar mej.


pärlan! Köp en sån här som vi har vetja:D


Snygg bil. men lite för dyr för mej. Dom bilarna ovan kan man få för under 50.000 som är bes och bra. Ni har inte sett hela towncar bilen. http://www.youtube.com/watch?v=pBG-R_5X-Z0


fy fan vad den är fin! ett glädje för ögonen.


Jag tycker att Towncar från 80-talet liknar en rolls och bentely Det jag är ute efter är en speciel bil som har mycket komfort.


MKIV skulle jag ta vilken dag som helst. Den är INTE svårare att köra, bara man vet var man har bilen. Men du lär få räkna med en stadig sopparäkning. Men det är sköna bilar... OT: Var SÅ nära att köpa en 97:a Town car i USA i fjol, för $300. Den blev tyvärr såld dagen innan.


Den får dra mycket soppa. Det ska inte vara en bruksbil. Men towncar har ju V6:er Dom drar ju som en 740.


MK 4:an, helt klart..






Mark 4 ,ingen att tveka på. ju större desto bättre!


köp min cadillac fleetwood, ska sälja den med 22" kanske kostar lite mer men är ju ovanlig och fet


Tycker du har haft en massa såna här trådar vet du ej va du vill köpa eller.


´ Hehe ja den ser rätt ok ut^^


Hade valt en Cadillac Fleetwood Brougham före dessa två men annars Lincolnen, gärna med oxhorn längst fram på huven.


Mark 4an helt klart!


Town caren har inte en v6 fanns kanske att få men den vanligaste var nog den 5 liters stora 302 v8 en kompis till min man har en sådan en 88 drar runt 1.1-1.2 blandad körning


Den var ju snygg. Jag gillar kantiga,automatiska, v8, lyx, ganster,mafia, rikemans bilar med mycket krom. 1.1-1.2 liter milen är ju helt ok. En helt vanlig bruks 740 drar 1.0-1.1 liter milen. Tror ni att man kan ECOköra så den drar liter milen Edit: Nu har jag bestämt mej. Det ska vara en lincoln...från 70-talet. För dom är billiga on ingen verkar vilja ha dom http://farm1.static.flickr.com/69/15764 . 16.jpg?v=0


En Towncar har V8, vilken årsmodell det än gäller. I den du visade bild på (den guldfärgade) vilar en femliters Ford Windsormotor. Och köper du en Lincoln får du nog vara glad om du lyckas komma ner i litern. Dom tidigare är ganska törstiga tyvärr. Speciellt de från sent 70-tal.. EDIT: Lite mer läsning om dom. http://en.wikipedia.org/wiki/Lincoln_Town_Car


På blocket så var det en Towncar -89 med V6 :?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka