Köpråd ford sierra!

tjenare ringde nyss på den här sierran http://www.blocket.se/vi/20487681.htm han sa att han fick fylla på vatten var fjortonde dag för den läckte! han trodde det kunde vara topplockspackningen men var inte säker. kan det vara stora problem då? svårt för er att veta men jag frågar ändå Mvh victor



Svar på inlägget: Köpråd ford sierra!



Köp den inte, de kan vara packningen och de kan lika ofta vara sprucken topp. En packning går väl o byta men ska du ha ny topp är de ju en 1500 spänn plus merjobb. Ev kan du ju köpa en hel motor på blocket för samma peng och byta om du har möjlighet.


skall du ha en sierra köp en 2.9l V6 isåfall,,den kan jag rekomendera


okej ja vore ju trist om det vore så får väll avvakta och invänta nya sierror kanske


hur mycket drar en sån då vet du?


Menar du soppa så slukar dom en hel del, tror aldrig jag fick min under litern, men var en sjukt rolig bil istället så det gjorde ingenting att den drog mkt soppa


haha låter ju bra det men tror det blir en "vanlig"


den här då http://www.blocket.se/vi/20576235.htm?ca=6_s ? bra/dålig?


Du lär inte bli nöjd med motorn iaf, grymt slöa, körde ifrån polarens pinto sierra med morsans jetta 1,8


Köp ingen pinto, försök fåtag på en CLX så du får nya grillen och fräshare inredning. En gammal CL med pintosnurra känns förjävla möglig.






Köp en med sexa i, helt klart.


http://www.forumbilder.se/images/tv_ford1.jpg http://www.forumbilder.se/images/tv_ford2.jpg mjeh mjeh mjeh


haha det lär ju inge vidare det ni skrev men har även fått ett tips om en volvo 940gl då med 116hk vilken tror ni är piggast/roligast av dom då?


Som dom andra säger, köp en 2,9'a. Min 2,9'a går billigare än vad någon av mina andra 2.0'or har gjort trots att dom har gått mindre mil och vart bättre servade :S


jag hade valt en sierra framför en 940 alla timmar på dygnet, jag har själv haft 4 sierror. 116 hästar och en massa kilo är inte för kul


Ska du köpa sierra så köp 90 och uppåt så du får doch motorn. Har haft ett tiotal sierror själv. Bästa var en 92:a 4x4 med 2,0 motorn. Den drog 0,7 istan och 0,5 landsväg. Mvh Eva.


men har hört att doch motorn inte tål lika mycket stryk?


Den tål stryk. Vad jag förstått så va de dom tidiga motorerna som hade kass toppackning medans de senare hade betydligt bättre och tålde mer stryk?


tror nog att det är dom nyare som inte tål lika mycket men kan ha fel


Ska du köpa sierra och inte trimma. så kör du på Dohc:en eller 2,9 v6an om du har råd och lust att betala soppa. Dochen tål stryk! om man inte bestämmer sig för att "döda" den Du kommer inte ångra dig iaf !



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka