Köpråd Audi S4 99-01

Tjenna. har tänkt att skaffa mig en s4. Gärna med 2,7 v6 motorn, men jag har hört att topparna och packningarna på dom motornerna inte är så stabila, så att säga. Är den något speciellt man ska kolla på vid köp av desas bilar? tack på förhand!. P.s har andvänt sökfunktionen. //Lunkan



Svar på inlägget: Köpråd Audi S4 99-01



Dåliga toppar eller där tillhörande packningar har jag aldrig hört talas om är dåliga. Däremot grenrör och turboaggregat, de flesta äldre bilar bör dock vara uppdaterade vid det här laget, det vet säkert säljaren isåf. Att byta grenrör och/eller turbo innebär att motorn måste ur bilen. Även trasiga avgastempgivare verkar vanligt, kostar runt 4000kr/st. Eftersom S4 delar framvagn med A4, A6 och Passat har den givetvis en massa länkarmar och leder som slits... På www.NordicAudi.com finns det mycket info i ämnet.


okey, men eftersom den ligger nere kanske någon här kan svara?? så att turborna bör bytas vid store servicen vid typ 10-12000 mil alltså??


Nu är NA uppe igen, du har ju fått en del bra svar i din tråd där:http://www.nordicaudi.com/php/forum/sho . Post936134



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka