Köpråd: Bil i klass 0-10 000 ?

Någon bil som man kan köpa i denna klassen, ska ta en till A-B helst. Helst ingen 740, då deras tankmätare typ aldrig funkar? Den ska vara bes å skattad! Skåne trakten.. Har du kanske en vinterbil du inte använder säg till!



Svar på inlägget: Köpråd: Bil i klass 0-10 000 ?



Den som söker, han finner ! http://www.garaget.org/forum/search.php För att inte vara för negativ så kan jag rekomendera en e36 318, finns nog ett par runt 10k. Edit: Såg att det var ont om vanliga 318 på blocket nu, i den prisklassen.


Ja, men saken e det att jag hittar inte ens något när jag söker? Skrev : Bil i klass 0-10 000 Bilar i 0-10 000. har du annan länk till en tråd så skicka gärna ;D


På första försöket fick jag fram denna bla: http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=99942


saken e det. Att jag hitta den & en annan som va gjort 2007? Sista man väckte liv i en tråd från 2007 så stängde dom den !


E la bara å söka lite på blocket...e enda kraven att de besiktade å skattade blir de väl inte så svårt å hitta en bil....


I den prisklassen är det väl nästan äldre volvo och saab man får satsa på. Visst kan man hitta en Bmw i den prisklassen men risken att en så billig bil är i dåligt skick är så mycket större jämfört med tex Volvo 740 som det går att finna dussintals för runt 5000:- Är du ändå sugen på en Bmw, kolla på 318 E30 äldre än -88, dessa har M10-motorn som är i princip odödlig.


Kan rekommendera Honda modeller med 1.5 LSI relativt rapp och ändå otroligt bensinsnål. Ändå nackdelen där är väll rosten.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka