Köp råd..scirocco och type-r ..

Någon som vet någon bra info å tips om dessa två bil modeller.. Volkswagen Scirocco 1.4TSI. Honda Civic TYPE R GT. Ska kanske köpa någon av dom två.



Svar på inlägget: Köp råd..scirocco och type-r ..



Hmm... Jag kan bara se en bil att välja på? Säker du skrivit rätt?


Honda Civic TYPE R GT. any day


nya Sciroccon heeelt klart!


fast med 2,0an inte 1,4an, då hade jag hellre valt sciroccon men annars CTRn sjukt väghållning och går fint men är ju inte samma kvalitet som volkswagen förutom kanske i motorn, hondas motorer håller för mycket.


hmm 1,4tsi är det kompressor+turbo motorn? Svårt val båda är ju klart fräna med helfräck design, provkör båda o välj därefter.


Hade jag fått 2,0an till samma pris som 1,4an så hade jag köpt den.. Sciroccon är nog lite snyggare enlig mej men den är ju så slö original.. Sen var det gäller kvalitet som du skrev så beror det på vad du menar.. kvaliten på matrialet kanske är bättre i sciroccon men kvaliten i hur saker håller å så, så skulle jag lägga mina pengar på hondan helt klart..


japp både turbo å kompressor i den ja.. Kollade på båda idag.. Har min honda avstäld än, så dom tycket att jag skulle ta med den innan jag provkör..


haha..


Svårt val men hade nog tagit: Sciroccon... Turbo och kompressor är lite tufft! måste väll gå att få ut bra med kräm ur den ?






Hade också valt Sciroccon, bara designen är ju värd priset, sen är allt annat en bonus


Någon som vet någon sida där dom säljer saker till att skrämma upp Sciroccon lite?? Honda har jag redan koll på..


CTR-Jante: Justera gärna din rubrik lite, skriv med att det är scirocco och type-r du söker köpråd om. Mvh Moderator


BSR har tagit fram programvara för både 1.4 och 2.0 motorn. Kika in på deras sida.


sciroccon lätt. Inte så vanlig som hondan som verkar va så vanlig som vilken svenssonbil som helst. en scirocco med t,ex abt paket, sänkning och ett par stora fina fälgar. Sen e de inte fel att sciroccon e lite mer premiumkännsla i.


Varför inte köra loppet fllt ut och köpa en fabriks ny Civic Type-R Race. då har man ju den perfekta bilen för trackdays och konbanekörningar


Om det hade varit trackdays och konbanekörningar som jag hade varit ute efter i första hand då hade jag haft kvar den jag har idag.. Vill ha lite med komfort å utrustning nu..


lika gärna köpa golf om du ska ha sciroccon, den är ju bara taksänkt i princip. men som vanligt, honda ftw!


Har ingen erfarenhet av vare sig tfsi motorn eller hondan, men för mig räcker det med att bara titta på sciroccon för bestämma mig direkt för den.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka