OPEL CALIBRA HJÄLP (köpråd)

tjenare ska köpa en calibra nu i veckan en calibra turbo -95a nu undrar jag allt. vad kostar det att underhålla denna bil till trimning? hur mkt drar den blandad körning? något som ofta är fel? trimning? ja allt skriv allt ni vet tack!



Svar på inlägget: OPEL CALIBRA HJÄLP (köpråd)



Chiptrim, avgassystem, andra spridare, större turbo, grenrör, luftintag. Allt beror på om du köper nytt, begagnat, klarar av skruva själv eller inte. Fel, bara kolla på bilen i helhet, då det är import. Ser vanliga slitage ut att stämma överrens med milen som står på mätaren?. Finns det kvitton och dyl till bilen? information om olika bilar kan jag tipsa om. www.carfolio.com (engelskt)


köpguide på calibra finns här: http://calibrateamsweden.se/artiklar/kopguide.html längst ned på sidan står det specifikt om calibra google is your friend.......


Kolla länken till CTS, den var bra. Min vectra drar allt mellan 0,75 och 1,5 beroende på körstil men brukar ligga runt litern vilket jag tycker är helt ok för 200hk och 4wd. Det som kan krångla är fördelningslådan och tryckackumulatorn, stod bra på CTS länken hur du kollar det. Annars kan du kontakta natanael på maxxtuning så kan han fixa ordentlig f-låda som tål att busköra med på asfalt. Mitt tips är också att byta kamrem, spännare, vattenpump när du köper bilen, det är den bästa garanti du kan skaffa Trimma är inte farligt dyrt upp till drygt 300hk med ett EDS phase 3/3,5/4 förutsatt att turbo mm är i bra skick. Rosten finns oftast i bakkanten av hjulhusen och rambenen bak, kolla noga.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka