Köpråd! honda civic vs honda crx..

ska snart köpa bil inför sommaren. är riktigt sugen på någon varvvillig, lätt bil med bra väghållning på runt 150 hk det ja vill ha lite mer info om är för och nackdelar på båda bilarna. alltså honda civic och honda crx. är mest inne på honda civic 160hk v-tec men en crx på 150 lockar nästan lika mkt.. givetvis vill ja att bilen ska ha v-tec prisklass ca 30-40000 tacksam för svar då ja snart ska köpa bil.



Svar på inlägget: Köpråd! honda civic vs honda crx..



ja du.. CRX röstar ju jag på helt klart Jag vet inte så mycke om just vanliga Civic.. mer än att den väger mer än en CRX.. Plus med CRX är väll att de finns så otroligt mycke skoj man kan köpa till bilen.. bara man vet var man ska leta.. Plus de är små, smidiga och snabba Motormässigt så fungerar de helt okej.. Iallafall enligt min erfarenhet.. Plus att de drar mycke blickar till sej Och så är de inte direkt jättevanliga EDIT: Igentligen kan man säga att Civic och CRX är samma bil.. CRX bygger ju nästan till 100 Procent på en Civic därav namnet.. Honda Civic CRX


blir bara mer och mer sugen på en crx mestadels för vikten.. aja, vart ska man kolla delar till bilen då ? Ebay?


Ja delar kan du ju hitta princip ar som helst..nä men det finns många återförsäljare häromkring i sverige,med humana priser...tycker också du ska satsa på en crx..


Finns mycke delar på Ebay... men de kostar en del att få hit tyvärr... Men de mästa finns på stylingföretag som specieliserar sej på japanska Bilar..


CRX´n känns mer race iomd att den är stor som en gocart typ :-)..saknar min CRX faktiskt men båda är mer eller mindre problemfria bilar men se upp med rosten


Jag frågar här, har köpt en Honda Civic ( ej hämtat den ännu ) Detta är en 92a. Men jag såg nu att den har 14 ägare sedan 02!?!?!?! importerad sedan 02 då. Vad kan det vara för fel på denna? å vad är vanliga fel på dom utan Rost? å när jag körde den idag, så tickade från vänster bakdäck, vad kan det vara?


Tror inte det är nått att ha tyvärr... O tickandet är garanterat ett Hjullager Sälj den igen är mitt råd.. Mvh Martin


har inte betalat den ännu, ;D Tror nog jag ska iväg å titta på en CRX för 13k eller en annan Civic för 15k !


Okej.. vad är de för årsmodeller.. o vilken Motor är de i Crx en?






Den andra Civicen är en 92a med. å Crx är bara 1,6 Doch årsmodell - 88a.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka