Köpråd: EONON E1012, 2-DIN DVD Spelare med 7" Touch Screen

Någon som har en sån här eller vet något om den eller märket har aldrig hört talas om det innan.. Alla tips osv är välkomna.. Tanken är att den ska sitta i min, Saab 9-3 -02 E1012 2-DIN DVD Spelare med 7" Touch Screen och Bluetooth funktion,spelaren har även USB/SD anslutningar,FM-Radio med RDS och borttagbar knappanel för minskad stöldrisk.Den inbyggda förstärkaren har hela 4x65W High Power samt 4 lågnivåutgångar för anslutning till ett externt slutsteg. Funderar på att köpa denna.. Köpråd?! Funderar på att köpa denna.. Köpråd?! Mer info om den finns på länken nedan: http://www.importservice.nu/Shop/Index.php?sArtId=E1012



Svar på inlägget: Köpråd: EONON E1012, 2-DIN DVD Spelare med 7" Touch Screen



Man får vad man betalar för... 4x65w...säkert. Det har inte ens min nya Pioneer liksom. Skärmen lär inte vara alltför vass heller. Och priset 3490:-, nja. Jag skulle helt klart lagt till 1500:- och tagit en Pioneer.


Ja visst är det så.. Men jag pluggar för tillfället så 5000kr på en stereo är ju nästan lika mycket som jag får på en hel månad.. Så det får bli lite ekonomi variant..


bilden är det oftas inge fel på. men kolla upp företaget innan du beställer därifrån.


Hade en No name spelare förut.. Sedan köpte jag en Pioneer.. Men skärmen va bättre och skarpare på no name spelaren.. Men ljudet va bedrövligt, Va så kassa dåligt att efter 1 timmes spelandes så började de nästan spraka i högtalarna..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka