Köpråd: Saab 9-3 1.8t Linear Sportsedan -03

Nu är det såhär, jag var o kollade på en Saab 9-3 1.8t Linear Sportsedan -03 förra veckan som hade gått runt 13,000 mil. Vi har bestämt att jag ska kolla närmare på bilen någon gång nästa vecka, nu är min fråga till alla vetande människor på detta forum.. Vad borde jag kolla efter? Finns det några vanliga fel på dessa bilar? Är det ett bra/dåligt köp ifall bilen är i bra skick? Finns det någon annan bil som ni kan rekommendera i denna pris klass? (70,000 - 100,000) Tacksam för alla svar och led ord!



Svar på inlägget: Köpråd: Saab 9-3 1.8t Linear Sportsedan -03



Någon?


Har den servats väl och så ska de väl inte vara något maskinellt problem Tror inte heller de är några större problem med en så pass ny bil, om du vill veta mer om just saaben ex. så gåin på www.stcs.nu o ställ en fråga i deras forum! Lycka till med ditt bilköp! Mvh Patrik


Eftersom det är en -03 så kan det finnas en del barnsjukdomar, jag skulle aldrig köpt en -03 igen men sen finns det ju många som aldrig haft några problem med sina. det finns väll inget speciellt att kolla vad jag vet, om jag vore du skulle jag kollat på en -04


Modellår** 2004 1:a dat. i trafik 2003-11-24 Köper den för 65,000 eftersom storservicen inte är gjord..


65 tusen var ju ett bra pris tycker jag i alla fall om man gemför me andra i samma årsmodell och mil tal. men så kosta ju stor servis me lite men kan det vara värt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka