Köpråd? BMW 320i

Tjena, en BMW 320i 2,2 m-sport, Mörkblåmet, 2005, gått 10300mil. Pris - 138,000:- är det ett bra pris. Eller ska man köpa istället en GTI Mk4 eller Mk5.



Svar på inlägget: Köpråd? BMW 320i



Beror lite på vad du är ute efter, BMW:n är nog skön att glida runt i, men GTI:n bör vara roligare att köra. Personligen hade jag satsat på en MkV GTI Tips: Fixa till rubriken så slipper tråden bli låst.


En GTI är snabbare rakt fram men definitivt inte roligare än Bmwn när vägen svänger Är du ute efter en Bmw, slå till. 2005 är sista årsmodellen utan barnsjukdommar och en mycket trevlig bil. Dessutom har du 12 års rostskyddsgaranti. 10k mil är inget för de här bilarna, pappa körde 40k med sin E46a utan några problem. Däremot, en 325a är obetydligt dyrare att äga men upplevs som betydligt piggare, kika efter en sån om du oroar dig för att 320n är klen. Kolla också autopower.se, finns en del nyttigt där för Bmw intressrade



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka