Köpråd angående bmw 740 iAL e38 95

tittar runt på lite bilar och undrar vad ni tror om detta köp? bra dåligt? och har hittat en bil jag fastnat för och vad tyckr ni om den? bra pris? dåligt? varför? någon som vet några bra dåligt om den? http://www.blocket.se/vi/20359057.htm?ca=11_s allt av intresse mvh kristofer



Svar på inlägget: Köpråd angående bmw 740 iAL e38 95



Det är en Import och dessutom har den haft 14 ägare. Det tycker inte jag är något + i alla fall. Men jag gillar inte att den är "stylad" heller det drar ner priset i mina ögon. Fast den behöver ju inte vara sämre för det. /MArkus Edit: Såg att den kanske hade gått i Stockholm också (Haninge) inte heller något som talar för bilen.


vad skulle ni betala för bilen i sej vad är positivt negativt med den?


Det är en fin bil. Köp en sådan om du gillar den. Priset eller om du bör köpa den avgörs väldigt mycket av skicket på dessa äldre bilar med högt nypris. Jag föll för Toyotas motsvarighet istället och är väldigt nöjd, beror mest på vad man känner för. Men som sagt det hänger så otroligt mycket på exemplaret.


Varför är det dåligt att den gått i haninge? berätta lite mer haha


Troligt vis har den då rullat en hel del i övriga stockholm dvs gas, broms, gas, brom, gas broms......osv. Värdelösa vägar är det också där uppe.


vad tror ni skadorna märks mest på då? framvagn osv? eller ska nämligen köpa denn troligtvis ska åka och testa den ihelgen hoppas jag på


Testa den det trycker jag, det behöver inte alls märkas att den har haft 14 ägare osv. Det är olika från bil till bil. Och hur den är behandlad av sina tidigare ägare. Kanske bör du kolla på autopower där vet de säker vad man ska kolla på specifikt när det gäller Bmw 740. Nu är det tomat, så kopplingen bör ju inte vara dålig i alla fall.


gåt lite långt med ? 14 ägare hörs som det e nått problem med den .


Lyssna efter glapp i framvagn, glapp i silentblocken i bakvagn alltså klonk vid av och pådrag. Kontrollera alla elektriska funktioner elhissar, speglar, stolar, ac mm. Känn efter så automaten växlar som den ska, 740in fanns ju med 6vxl manuell men de är väldigt ovanligt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka