Köpråd, Turbobil som är billig i drift, prisklass 40000kr

Hej, Letar efter en ny bil då min Volvo 850 T5 drar lite väl mycket bensin för att någon utan jobb ska ha råd att åka en sådan. Jag vill helst ha en bil med turbo men den ska även gå ganska billigt och kosta max 40-45 000kr. Har varit inne på att köpa Saab men tycker att inredningen är lite tråkig i dom =p. Kom med förslag skriv märke och modell här i tråden. Mvh /Gilljam



Svar på inlägget: Köpråd, Turbobil som är billig i drift, prisklass 40000kr



volvo 940 ltt ?


bra tänkt , Ozzy. en volvo är väl rätt känd för att dra jättelite soppa. köp nån japansk bil med turbo om du nu måste ha en bil med turbo.


Enligt teori så ska turbo (ltt) dra mindre. Edit: Tror ni att en B230F klarar att ha en LTT? Jag vill bara att den ska vara lite piggare än den är nu och starkare.


Fiat Uno Turbo


en audi a4 kan du säkert få för de priset o finns me o utan turbo


En bil med VAG:s 1,8t motor vore nog lämpligt om du promt måste ha turbo, det borde finnas flera modeller att välja mellan i din prisnivå.


dacia eller lada 1.3 turbo smooth as snake som nån sa


inte lätt men måste de va turbo? annars de finns små japs som e rätt pigga o billigt at åka t.e.x colt gti? de går som skott, civic vti del sol vti?crx vti kan man hitta för runt 50 o de drar ej så mkt bränsle


min drar 0,8 landsväg, o 1,1 istan. tror en japanare med turbo inte drar så helvetes mycke mindre som du verkar tro






det finns volvo med turbo som går billigt min tar ca: 0,7/mil landsväng och i stan tar den högst en liter milen


Kan rekomendera 206 gti, dock ingen turbo, men går väldigt billigt och är mycket pigg. Dessutom är min till salu !


s40 2,0T, inga problem att köra på 0,7-0,75 om du kör som folk.


Ska du åka billigt så uteslut volvo.. och varför måste du ha turbo? de jättebensinsnåla turbo motorerna är inga raketer... och kom inte och tro att du kan börja trimma och sen komma undan med låg förbrukning... en turbodiesel kanske kan vara nått då dem oftast går billigt... men dem kostar att äga.. en GTi bil utan turbo är nått som du kan få att gå ganska billigt, och dem går ganska bra... eclipse GS dra ju lite soppa och har 150hk(första generationen) likaså de flesta mitsubishi med den motorn.


En 1,8T motor de drar inte så faligtmycke 0,72 blandad körning. Octavian är billig 01-03 finns i den prisklassen med 1,8T väljer man en rs får man en snyggare inredning.


Saab 9-5 2.0t är ganska billig i drift.


En Toyota Celica Gt4 eller en Subaru Impreza, båda från mitten på 90-talet och driftsäkra som pansarvagnar om dom inte är dåligt servade/ sönderkörda.


En turbo bil köper man väl ändå inte för att den ska vara bränslesnål ?!?!


En Audi A4 (1994-2001) med 1,8L 20v Turbo


Polarens 200sx



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka